Πώς φοράμε λευκό τον χειμώνα και στις γιορτές;

gunaika-leuko-plekto
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Mπορεί να έχουμε βαρεθεί ήδη το μαύρο. Ή απλώς να θέλουμε να ξεχωρίζουμε μια στο τόσο. Αντί λοιπόν να περιμένουμε το καλοκαίρι, θέλετε να δούμε πώς θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε ορισμένες λευκές πινελιές στην καθημερινότητα μας;

Τι θα λέγατε να ξεκινήσουμε με κάτι απλό όπως είναι ένα λευκό τζιν; Μπορούμε να το φορέσουμε άνετα με πουλόβερ και μποτάκια και να προσθέσουμε και ένα εντυπωσιακό κασκόλ, για το άλλοθι του χρώματος.

Υπάρχει όμως και η λύση του λευκού φορέματος, σαν ένα μακρύ, λευκό, ανδρικό πουκάμισο, φορεμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ζώνη, μπότες, γυαλιά ηλίου, ίσως και μια ζακέτα για να σπάσει την απόλυτη μονοχρωμία.

Μας αρέσουν πολύ όμως και τα λευκά πουλόβερ, υπερμεγέθη, πληθωρικά, γενναιόδωρα, ζεστά, όχι μπεζ, αλλά άσπρα, έστω στο χρώμα του πάγου, για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας.

Ο χειμώνας αγαπάει το λευκό, αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε.
Και αν καταφέρουμε να βρούμε μια ολόσωμη λευκή φόρμα, φαρδιά, με ζώνη στο ίδιο χρώμα, θα μπορούσαμε να την καθιερώσουμε και να γίνει η στολή της φετινής σεζόν που διανύουμε.

Κι αν θέλουμε να προσθέσουμε λάμψη; Θα μπορούσαμε να επενδύσουμε σε μια λευκή φούστα με λάμψη, κέντημα, χάντρες, παγιέτες και να την συνδυάσουμε με μπότες και λευκό πουκάμισο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην μοιάζει και τόσο επίσημο στο τέλος.

Και βεβαίως, για τις πιο τολμηρές, υπάρχει και η λύση ενός λευκού παλτό, μιας λευκής παντελόνας αλλά και ενός λευκού, σατέν, βραδινού φορέματος που θυμίζει αρκετά νεγκλιζέ, δηλαδή, νυχτικό. Αυτή είναι και η πιο πρακτική λύση. Ένα φόρεμα για όλες τις ώρες, από το ρεβεγιόν για ύπνο. Νights in white satin.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com