Ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της χρονιάς που φεύγει;

models-3
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στο κλείσιμο κάθε χρονιάς μαθαίνουμε ποια αναγνωρίσιμα κορίτσια από την πασαρέλα και τα εξώφυλλα των περιοδικών αύξησαν τις καταθέσεις τους στην τράπεζα. Τι άλλαξε άραγε το 2018;

Κάποτε τα κορίτσια όπως η Linda Evangelista, η Cindy Crawford, η Claudia Schiffer και η Naomi Campbell, έλεγαν πως δεν θα σηκώνονταν από το κρεβάτι τους για λιγότερα από 10.000 δολάρια.

Και μπορεί σήμερα να μην γνωρίζουμε ποιο είναι το κασέ της Gigi Hadid και της Kendall Jenner, αλλά σίγουρα η πραγματικότητα δεν θα απέχει και πολύ από τις φήμες πως κάθε ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram συνοδεύεται από ένα σεβαστό ποσό.

Και κάπως έτσι γίνεται η ανατροπή για να συναντήσουμε στην 10η θέση την πανέμορφη Doutzen Kroes, η οποία δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, αφού έγινε πλουσιότερη φέτος κατά 8 εκ. δολάρια.

Από κοντά και η Joan Smalls, ένα μοντέλο που έχει ξεχωρίσει κυρίως από τις εμφανίσεις της στις επιδείξεις υπερπαραγωγές της Victoria’s Secret, με την Bella Hadid να την πλησιάζει απειλητικά, με  8.5 εκ. δολάρια, για να βρεθεί στην 8η θέση των καλύτερα αμειβόμενων μοντέλων διεθνώς.

Στο νούμερο 7 (αν και θα την περιμέναμε μάλλον πιο ψηλά) είναι η Gigi Hadid, η οποία είναι παντού. Παίζει σε διαφημιστικές καμπάνιες, ανοίγει και κλείνει τις πιο ιδιαίτερες επιδείξεις μόδας, ποζάρει σε εξώφυλλα, δηλώνει πλέον και σχεδιάστρια.

Κι ενώ νομίζαμε ότι έχει εξαφανιστεί η Cara Delevigne, θα τη συναντήσουμε πιο πάνω και από την Gigi, με την Gisele Bundchen στην 5η θέση, την Rosie Huntington-Whiteley (με 10 εκ. δολάρια) στην 4η θέση, σαν ένα κορίτσι που μπορεί να μην έχει κάτι ξεχωριστό, αλλά μπορεί να αντέχει στον χρόνο.

Και ποια κορίτσια είναι στην τοπ τριάδα των πιο αναγνωρίσιμων και καλοπληρωμένων μοντέλων για το 2018; Chrissy Teigen, Κarlie Kloss και Kendall Jenner με διαφορά (22.5 εκ. δολάρια).  Καλύτερα να μην μάθουμε ποτέ για πόσα χρήματα δέχεται να σηκωθεί από το κρεβάτι της η τελευταία... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com