Άρωμα γυναίκας: 7 αισθησιακές ευωδιές για τη νέα χρονιά

aroma-gunaika
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ολόφρεσκες αρωματικές προτάσεις -με τη σφραγίδα των δημοφιλέστερων οίκων αρωματοποιίας του πλανήτη.

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η κυρίαρχη πεποίθηση που σας διακατέχει είναι να βελτιώσετε την διάθεσή σας και να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό μέσα από ποικίλες αλλαγές στην εικόνα σας. Σύμφωνα με πολλές επιστημονικές έρευνες, ξέχωρα από μια νέα γκαρνταρόμπα ή μια αλλαγή στο χρώμα και την κουπ των μαλλιών, ένα σωστά επιλεγμένο άρωμα αυξάνει την αυτοπεποίθηση σε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική επαφή, μιας και το πρώτο πράγμα που θα νιώσει κανείς στεκούμενος δίπλα σας είναι μια σαγηνευτική αύρα, ενώ η φράση «μυρίζεις υπέροχα», αρκεί για να σας φτιάξει τη μέρα!

Οι παρακάτω ολόφρεσκες αρωματικές προτάσεις -με τη σφραγίδα των δημοφιλέστερων οίκων αρωματοποιίας του πλανήτη- υπόσχονται να κάνουν κάθε φαντασίωσή σας για τη νέα χρονιά, πραγματικότητα.

1. Eau de Cologne White Moss & Snowdrop, Jo Malone

Μεθυστικό άρωμα σε συλλεκτική συσκευασία. H κλημεντίνη και το κεχριμπάρι ηγούνται της αρωματικής συμφωνίας, το έλαιο νερολί διατηρεί ψηλά το τέμπο και οι σπόροι τόνκα αποτελούν τις τελευταίες χαρακτηριστικές και ιδιαίτερες νότες του αρώματος (Αttica-The Department Store).

> Ιδανικό για όλο το 24ωρο.

2. 34 Boulevard Saint Eau de Parfum, Diptyque

Σοφιστικέ ευωδιά εμπνευσμένη από την αύρα της πρώτης boutique του παριζιάνικου οίκου Diptyque στην 34 Βοulevard Saint Germain. Μια έντονη και βαθιά σύνθεση από νότες σανδαλόξυλου, γαρίφαλλου, βανίλιας Μαδαγκασκάρης και κανέλας.

> Ιδανικό για επαγγελματικά ραντεβού.

3. Colonia Sandalo Eau de Cologne Concentree, Acqua di Parma

Η δροσερή εσάνς, που κυκλοφόρησε το 1916 ο διάσημος ιταλικός οίκος αρωματοποιίας και αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της θηλυκής αύρας επί έναν και πλέον αιώνα, αναγεννάται πιο φρέσκια, σπιρτόζικη και γήινη χάρη στο σανδαλόξυλο, που δημιουργεί ένα νέο άρωμα με βαθιά βαθιά ξυλώδη καρδιά και μεθυστικό αποτέλεσμα.

> Ιδανικό για νυχτερινές εξόδους.

4. Gucci Bloom Nettare Di Fiori Eau de Parfum Intense, Gucci

Αφυπνιστικό ginger, ονειρικό τριαντάφυλλο, μυστηριακός μόσχος και σπάνια ξύλα, προσδίδουν στο άρωμα έναν αινιγματικό χαρακτήρα, που αναβλύζει μια βαθιά αίσθηση θηλυκότητας.

> Ιδανικό για ερωτικές αποπλανήσεις.

5. Armani Prive Pivione Suzhou Soi de Narce, Giorgio Armani

Συλλεκτικό floral άρωμα. Μια οσφρητική έκρηξη από παιώνια, μανταρίνι και πατσουλί.

> Ιδανικό για ρομαντικές περιστάσεις.

6. Parco Palladiano IV Azalea, Bottega Veneta

Η νέα συλλογή του ιταλικού οίκου αρωματοποιίας ξεχειλίζει από φρουτώδεις και λουλουδάτες ευωδιές, όπου μαζί με τα αιθέρια έλαια από άνθη πορτοκαλιάς, την αισθησιακή βανίλια και το άγριο κάστανο, χαρίζουν μια απογειωτική αρωματική συμφωνία.

> Ιδανικό για το γυμναστήριο.

7. Eau de Parfum Red Edition No 5, Chanel

Η γιορτινή έκδοση του all time classic  αρώματος Νο 5 του οίκου  Chanel, κυκλοφορεί σε μια μοναδική, περιορισμένη έκδοση από κρύσταλλο Baccarat (σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών).

> Ιδανικό για πολύ προσωπικές στιγμές (όταν είχαν ρωτήσει τη Μέριλιν Μονρόε τι φορούσε στο κρεβάτι, εκείνη είχε απαντήσει: «Μόνο το Chanel No5»).

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ