Ένα σεμινάριο για τη φυτική διατροφή θα κλείσει το Vegan Trilogy

frouta-laxanika
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το τρίτο μέρος της τριλογίας σεμιναρίων Vegan Trilogy αφορά τη φυτική διατροφή και όλους αυτούς που θέλουν να επικεντρωθούν σε αυτό το είδος διατροφής και τις επιλογές που μας δίνει.

Το πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Δεκέμβρη για τα προϊόντα ζύμωσης, ενώ το δεύτερο ήρθε στα μέσα του ίδιου μήνα για τα γλυκά χωρίς ζάχαρη. Τώρα η τριλογία ετοιμάζεται να κλείσει με ένα σεμινάριο της φυτικής διατροφής που θα πραγματοποιηθεί στις 12/1. Πρόκειται για ένα πλήρες θεωρητικό σεμινάριο για αυτό το είδος διατροφής με γευστικές δοκιμές.
Ομάδες τροφίμων, σχεδιασμός γεύματος, συνδυασμοί και συχνές παραλείψεις που μερικές φορές οδηγούν σε αναιμία ή άλλη ασθένεια, θα είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Το δεύτερο κομμάτι του σεμιναρίου αφορά τον vegan τρόπο ζωής και το οικολογικό αποτύπωμα της χορτοφαγίας, ώστε να βρεθούν λύσεις που δεν εμπεριέχουν βία.

Την εισήγηση του σεμιναρίου θα κάνουν η Σοφία Κανέλλου (Δαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc) και ο Ζαννής Ζουγανέλης, vegan αλχημιστής, ενώ το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Cross+ing, με κόστος 20 ευρώ.

Το κόστος περιλαμβάνει σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή και βεβαίωση παρακολούθησης για όποιον το ζητήσει μέχρι και 2 ημέρες πριν. Δηλώστε τη συμμετοχή σας έγκαιρα γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Info
Vegan Trilogy – φυτική διατροφή
Μυρωνίδου 8, Κεραμεικός
στις 12/1 17.00-19.00