Όταν ο David Beckham συνάντησε το «Peaky Blinders»

peaky-blinders
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Kent & Curwen του David Beckham αντλεί έμπνευση από το στυλ της δεκαετίας του 1920 που επανήλθε στη μόδα μέσω της μικρής οθόνης.

Η εταιρεία μόδας Kent & Curwen του David Beckham αποκάλυψε τη νέα της συλλογή, η οποία αποτελεί συνεργασία με την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Peaky Blinders». Τα αποκαλυπτήρια της νέας φθινοπωρινής/χειμερινής συλλογής πραγματοποιήθηκαν στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Η νέα συλλογή θα κυκλοφορήσει με την ετικέτα «The Garrison Tailors», από το όνομα της pub που διατηρεί η οικογένεια Shelby στο Μπέρμιγχαμ. Το στυλ είναι εμπνευσμένο από τη μόδα της δεκαετίας του 1920 και περιλαμβάνει πουκάμισα, γιλέκα, μάλλινα παλτά και τραγιάσκες.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής της σειράς και το brand μας ανέκαθεν συσχετιζόταν με το look» δήλωσε στον Guardian ο David Beckham, συμπληρώνοντας πως η νέα συλλογή «διατηρεί εκείνη την αυθεντικότητα».

Αναφορικά με την αγάπη για τις τραγιάσκες, ο πρώην ποδοσφαιριστής εξήγησε πως την «κληρονόμησε» από τον παππού του και άρχισε να τις φορά από μικρή ηλικία. Σύμφωνα με τον Beckham, πρόκειται για μια συνήθεια που έχει αποκτήσει και ο μεγαλύτερος του γιος, ο Brooklyn Beckham.

Τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς εποχής του BBC έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι το 2019. Στο πρώτο μικρό teaser ο πρωταγωνιστήςμ Tommy Shelbyμ εμφανίζεται σοκαρισμένος μετά από μια έκρηξη αυτοκινήτου, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για μια ακόμα πιο συνταρακτική σεζόν.