3 σωτήριες συμβουλές για ξανθιές από τον hairstylist της Lady Gaga

lady-gaga3
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο hairstylist της Lady Gaga αποκαλύπτει τα μυστικά για ξανθά μαλλιά πιο υγιή, πιο λαμπερά και πολύ ανθεκτικά.

 Ο Frederic Aspiras είναι ο κομμωτής στον οποίο χρωστά τις εντυπωσιακές ξανθιές εμφανίσεις της Lady Gaga για μια πάνω από δεκαετία. Αλλά το μεγάλο μυστικό του Aspiras δεν κρύβεται μόνο πίσω από τις εντυπωσιακές αποχρώσεις χρυσαφένιου ξανθού έως και αστραφτερού πλατινέ που επιτυγχάνει, αλλά οι διαρκώς αναβαθμισμένες τεχνικές που εφαρμόζει ώστε να διατηρεί η Lady Gaga ένα άψογο στυλ μαλλιών σε κάθε της εμφάνιση.

Εδώ είναι τρία κορυφαία κόλπα του hairstylist για να διατηρήσετε κι εσείς τα ξανθά μαλλιά σας το ίδιο υγιή, φωτεινά και ανθεκτικά.

Μάσκες και ψαλίδι

Οι συνεχείς τεχνικές εργασίες βαφής που εφαρμόζει η Lady Gaga καταπονούν την τρίχα και συνεπώς απαιτείται συστηματική συντήρηση. Κάθε δύο ή τρεις εβδομάδες, o Aspiras επιβάλλει στην σταρ μια ολοκληρωμένη θεραπεία περιποίησης με μάσκες μαλλιών εντατικής δράσης, που προσφέρουν επιπλέον θρέψη και ενυδάτωση, διατηρώντας το χρώμα διαρκώς φωτεινό και αψεγάδιαστο.

Okara  Light Activating Mask, Rene Furterer: Μάσκα για μαλλιά με ανταύγειες και ντεκαπάζ (στα φαρμακεία)

Ένας ακόμη λόγος που βλέπεις την Lady Gaga συχνά-πυκνά να εμφανίζεται με κοντύτερες κουπ οφείλεται στο γεγονός ότι τα πολύ ξανθά έως πλατινέ μαλλιά απαιτούν τακτικό καθάρισμα στις άκρες, επειδή από εκεί ακριβώς ξεκινά κάθε βλάβη εξαιτίας του ντεκαπάζ (σπάσιμο, ψαλίδα κλπ.). Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε και πολύ κοντά κουρέματα -σαν την Lady-, έτσι ώστε το ξανθό, λαμπερό χρώμα σας να δείχνει υγιές (κι εσείς περισσότερο classy).

Το κατάλληλο σετ λουσίματος

Για μόνιμη προστασία της  τρίχας και τη διατήρηση ενός ομοιογενούς ξανθού ή πλατινέ χρώματος, αναζητήστε ειδικά προϊόντα που είναι φτιαγμένα για τις ευαίσθητες ανοιχτές αποχρώσεις. Επενδύστε σε μια επαγγελματική σειρά κομμωτηρίου με σαμπουάν και conditioner που περιέχει κερατίνη (μια φυσική πρωτεΐνη που υπάρχει στα μαλλιά, η οποία συμβάλλει στην καλή υγεία και της αναδόμηση της τρίχας έπειτα από τις τεχνικές εργασίες βαφής.

Bain Chroma Captive  Reflections, Kerastase: Σαμπουάν για ξανθά μαλλιά (στα κομμωτήρια).

Mending Conditioner, Bumble & Bumble: Πλούσιο κοντίσιονερ επανόρθωσης.

Τα μαγικά φίλτρα

«Κάθε φορά που έχω ραντεβού με την Lady Gaga, κουβαλάω στην τσάντα μου και μια σειρά από αιθέρια ελιξίρια, τα οποία αναμειγνύω με το λάδι μαλλιών που απλώνω στο κεφάλι της λίγη ώρα πριν το λούσιμο», λέει ο Aspiras και συμβουλεύει: «Τα ευεργετικά συστατικά αιθέριων ελαίων από χαμομήλι, λεβάντα και δενδρολίβανο συνδυαστικά με λάδι καρύδας τρέφουν, αναζωογονούν και  επανορθώνουν άμεσα τις φθορές της τρίχας κλειδώνοντας μέσα της όλες τις καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητές τους».

Pure Formance Composition Oil, Aveda: Αρωματικό έλαιο για τα μαλλιά με αιθέρια έλαια.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ