Αν θέλετε το δέρμα σας να φαίνεται ακόμη πιο σφριγηλό, δοκιμάστε αυτά τα 5 συμπληρώματα

gunaikes-xamogela-autokinito
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Διατρέφεστε υγιεινά, γυμνάζεστε τακτικά, είστε πιστή στη ρουτίνα περιποίησης, όμως η επιδερμίδα σας δεν το υποδεικνύει; Επωφεληθείτε από ένα συμπλήρωμα ομορφιάς. Μάθετε γιατί.

Επιμένετε με ευλάβεια στην καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού και ενυδάτωσης του προσώπου, προσπαθείτε να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής διατροφής και σωματικής άσκησης, επιπρόσθετα απλώνετε μάσκες και εφαρμόζετε συχνά-πυκνά θεραπείες στο ινστιτούτο αισθητικής, αλλά η επιδερμίδα σας επιμένει ναδ δείχνει μουντή και χαλαρωμένη; Τότε, ψάξτε για τον υπαίτιο λίγο βαθύτερα στον οργανισμό σας. Και αυτός ονομάζεται «έλλειψη βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων».

 Πριν λίγο καιρό η Jennifer Aniston εκμυστηρεύθηκε σε συνέντευξή της ότι η τα συμπληρώματα κολλαγόνου τη βοηθούν να διατηρεί την επιδερμίδα του προσώπου της τόσο λαμπερή και νεανική -στα 49 της.  

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της «... η καθημερινή λήψη ενός συμπληρώματος διατροφής που περιέχει πεπτίδια κολλαγόνου έδειξαν σημαντική μείωση στο βάθος των ρυτίδων των ματιών μου και επανέφεραν μέσα σε οκτώ βδομάδες τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης στην επιδερμίδα μου».  

Τα αποτελέσματα αυτά αποδεικνύονται επιστημονικά. Όπως αναφέρει η Dr. Rhonda Rand, δερματολόγος πολλών celebrities του Χόλιγουντ, αυτές οι έξυπνες κάψουλες μπορούν να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τις συνέπειες γήρανσης ενός προσώπου, εκεί που ακόμη και οι πιο συστηματικές υγιεινές συνήθειες αποτυγχάνουν. «Και δεν είναι μόνο τα συμπληρώματα με κολλαγόνο που κάνουν θαύματα. Τα συμπληρώματα με βιταμίνες Α, Β, C, Ε και Κ, όπως και όσα περιέχουν σιρτουίνες -μια ομάδα πρωτεϊνών που προστατεύουν από τη γήρανση του δέρματος και προάγουν τη γενικότερη υγεία), έχουν αποδείξει την ευεργετική δράση τους σχετικά με την πρόληψη, την καθυστέρηση ακόμη και τη θεραπεία ενάντια στην αντιγήρανση, με θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγες βδομάδες λήψης», τονίζει η Rand.

Δείτε τα πέντε καλύτερα συμπληρώματα διατροφής που προάγουν τη νεότητα της ομορφιάς σας (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μειώσετε στο ελάχιστο τις υγιεινές σας συνήθειες και μια σταθερή ρουτίνα καθαρισμού, ενυδάτωσης, απολέπισης και ηλιοπροστασίας της επιδερμίδας σας).

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ