Μυστικά λάμψης και γοητείας από τις πιο όμορφες celebrities του πλανήτη

cindy-crawford
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Κλέψτε άφοβα τις κινήσεις που χρησιμοποιούν στη ρουτίνα ομορφιάς τους οι «θεές» της πασαρέλας και του σινεμά και λάμψτε σαν αληθινή σταρ.

Ανεξάρτητα από το πώς πορευθήκατε την προηγούμενη χρονιά στη ρουτίνα ομορφιάς σας, το νέο έτος μπορεί να σας βρει ακόμη λαμπερότερες, νεότερες, γοητευτικότερες. Σαν αυθεντική σταρ. Αρκεί να κοπιάρετε τις κινήσεις που εφαρμόζουν οι πιο ακτινοβόλες γυναίκες της παγκόσμιας showbiz -από την αγέραστη Cindy Crawford έως την ανερχόμενη Adria Arjona- στην καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησης που ακολουθούν πιστά.

-Δοκιμάστε το contour stick σαν lip liner: Η Kim Kardashian West έχει πει ότι απλώνει στα χείλη της πριν το κραγιόν, το ίδιο contour stick που εφαρμόζει στο πρόσωπο, επειδή η κρεμώδης φόρμουλά του δείχνει τα χείλη της πιο σαρκώδη και εντελώς αψεγάδιαστα.

-Σπιτικός ορός για τα μαλλιά: Το σουπερμόντελ Joan Smalls, διατηρεί τα μαλλιά της αφράτα  χάρη σε μια σπιτική συνταγή που έμαθε από τη μαμά της. Δημιουργεί ένα μείγμα από καστορέλαιο, λάδι καρύδας και λάδι λεβάντας, το απλώνει στη βούρτσα και περνά με αυτή όλα τα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες. Κάθε πρωί.

-Επενδύστε περισσότερα χρήματα για την υγεία του δέρματός σας: Η 52χρονη Cindy Crawford διατηρεί μια επιδερμίδα που μας αφήνει άφωνες, χάρη σε μια πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία ομορφιάς: «Μπορείτε να αγοράσετε μια λιγότερο δαπανηρή μάσκαρα ή ένα πιο οικονομικό βερνίκι νυχιών, αλλά ό,τι επιλέξετε να απλώσετε κατευθείαν στο δέρμα σας πρέπει να μοιάζει με αληθινή επένδυση των χρημάτων σας», έχει πει.

-Χρησιμοποιήστε αλόη για να έχετε λεία επιδερμίδα: Η ενζενί του Χόλιγουντ Adria Arjona πιστώνει την Πορτορικανή μητέρα της για τα περισσότερα μυστικά ομορφιάς που γνωρίζει. Η πιο σημαντική συμβουλή απ’ όλες; Χρησιμοποιεί αλόη για να απαλύνει τις ατέλειες του δέρματος. «Από τα σπυράκια στο πρόσωπο μέχρι και τους κάλους στα πόδια μου», εξομολογείται.

-Εφαρμόστε lip balm σαν σκιά ματιών: H τραγουδίστρια και ηθοποιός Kelly Rowland έχει βρει ένα κόλπο για να αποκτά βλέμμα πραγματικά λαμπερό όσο τα σαρκώδη χείλη της, απλώνοντας το ίδιο lip balm σε χρώμα και υφή στα βλέφαρα (αντί για σκιά), δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο, αστραφτερό σετάρισμα.

-Αγαπήστε τα λάδια: Το ιδιόμορφο 26χρονο μοντέλο Adwoa Aboah, όταν θέλει να λάμπει στις πασαρέλες, κάτω από το make up επιλέγει να απλώνει στην επιδερμίδα της ένα κοκτέιλ από έλαια λεβάντας, τεϊόδεντρου και αγριοτριανταφυλλιάς, σαν μια αόρατη, μεταξένια μάσκα. «Έτσι, είμαι σίγουρη ότι η επιδερμίδα μου θα έχει διαρκή θρέψη και ενυδάτωση και το μακιγιάζ μου θα μένει σταθερό κάτω από τα έντονα φώτα», έχει πει.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ