7 προϊόντα-ασπίδα προστασίας για το σώμα σας όλο τον (υπόλοιπο) χειμώνα

broxi-adiabroxo-omprela-gunaika-xamogelo
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι άμυνας της ομορφιάς και της υγείας του δέρματός σας, από την κορυφή έως τα νύχια.

Μπορεί να είναι Φεβρουάριος, ο τελευταίος μήνας του χειμώνα ημερολογιακά, αλλά μέχρι να προσπεράσουμε την εποχή των «παγετώνων», έχουμε ακόμη δυο μήνες μπροστά μας -και βάλε. Πράγμα που σημαίνει ότι η επίδραση του ψυχρού κλίματος στο δέρμα σας, αν δεν έχει ήδη φανεί στο δικό σας, σίγουρα θα σας αγγίξει κάποια στιγμή μέχρι τα τέλη του Μάρτη. Ο χειμώνας, λένε, έχει τη δική του γοητεία. Αλλά έχετε συνειδητοποιήσει ποτέ το χάος που θα μπορούσε να προκαλέσει στην εικόνα σας; Αφυδάτωση και κνησμός σε όλο το σώμα, ορατή ξηρότητα στο πρόσωπο, ερεθισμοί στα χείλη, έντονη αίσθηση ευθραυστότητας της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια, «κοκκαλωμένες» πλεξούδες, σκασμένα χέρια, με τη λίστα των προβλημάτων να συνεχίζεται.

Αυτά τα 7 προϊόντα αποτελούν την καλύτερη ασπίδα προστασίας (και θεραπείας) για κάθε ζημιά που απειλεί το δέρμα σας -από την κορυφή έως τα νύχια- μέχρι να έρθει η άνοιξη.

1. Save The Day Daytime Protectibe Repair Fluid, Bumble & Bumble: Σπρέι φορμαρίσματος με πλούσια σύνθεση από έλαιο camellia. Προστατεύει τα μαλλιά από την αφυδάτωση και τα θωρακίζει ενάντια στη φθορά.

2. Genifique Youth Activating Eye Cream, Lancome: Κρέμα–τζελ που σχεδιάστηκε ειδικά για να μειώνει τις σακούλες και να σβήνει γραμμές και μαύρους κύλους κάτω από τα μάτια.

3. Glow Fomula Skin Hydrator, Kiehl’s: Κρέμα ενυδάτωσης με ανάλαφρη υφή και εκχύλισμα ροδιού. Μειώνει τη θαμπή όψη και ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

4. Lip Care Cocoa Butter SPF 20, Apivita: Ενυδατικό lip care με αντηλιακό δείκτη, ιδανικό για χειμερινά σπορ. Εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο, βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας στα χείλη (στα φαρμακεία).

5. Red Ginger Hand Cream, Roger & Gallet: Κρέμα ενυδάτωσης για τα χέρια και τα νύχια, ενισχυμένη με βούτυρο καριτέ και έλαιο ρόδου για επιδερμίδα απαλή χωρίς ίχνη λιπαρότητας (στα φαρμακεία).

6. Vitamin E Body Balm, Jo Malone: Πολυτελής θεραπεία θρέψης και ενυδάτωσης σώματος. Καταπραΰνει και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα τυλιγοντάς την με ένα πέπλο άνεσης και απαλότητας (attica).

7. Reve De Miel Crème Pieds, Nuxe: Πλούσια κρέμα για ξηρά και ταλαπωρημένα πόδια.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ