Κερδίστε αυθεντική περιποίηση για δύο στο καλύτερο χαμάμ της Ευρώπης, το Polis Hammam

hamam
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Πάρτε μέρος στον πιο ερωτικό διαγωνισμό και ένας/μία τυχερός/ή θα κερδίσει ένα αυθεντικό «Πασά Χαμάμ» για δυο.

Κοντά στο​ ​κέντρο της ιστορικής παλιάς πόλης της Αθήνας που οδηγεί στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, βρίσκεται ένας μοναδικός χώρος εξαγνισμού, φιλοξενίας και καθαρισμού σώματος, ψυχής και πνεύματος. Tο βραβευμένο ως το καλύτερο Hammam της Ευρώπης ​Polis Hammam από το Luxury travel guide αλλά και από τις κριτικές του κόσμου που το έχει επισκεφθεί στο Trip advisor.  

Μυηθείτε  και εσείς  στη μοναδική φιλοσοφία ζωής με βάση την καθαριότητα και τον εξαγνισμό που προκαλεί το νερό. Απολαύστε την φροντίδα των εξειδικευμένων θεραπευτών του κέντρου και νιώστε την ευεξία σώματος, ψυχής και πνεύματος. Ξεναγηθείτε στον μοναδικό του χώρο, που με απόλυτο σεβασμό  στην ενέργεια του ιερού τόπου, δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες για την ανάταση της ψυχής  και την θεραπεία του σώματος, που για τους Αρχαίους Έλληνες γιατρούς είχε απόλυτη θεραπευτικό ρόλο. 

Το Polis hammamεκτός από απόλυτη αποτοξίνωση και χαλάρωση, προτείνει μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής που βασίζεται στην μοναδική δύναμη του νερού που σε συνδυασμό με την φροντίδα των θεραπευτών και τα μοναδικά φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται, οδηγούν σε πραγματική μυσταγωγία που ανακουφίζει ψυχή και σώμα.   

Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες τον χρόνο, δέχονται τις εξαιρετικές υπηρεσίες τόσο στον χώρο μας στην Αθήνα, όπως και στον χώρο της Θεσσαλονίκης όπου εκεί δημιουργήθηκε το πρώτο Polis Hammam πριν οκτώ χρόνια.  Με όραμα να συνεχίσουμε να είμαστε πρεσβευτές του Θεού της Φιλοξενίας του Ξένιου Δία, που λατρεύτηκε στην Αρχαία Ελλάδα, προκαλούμε και τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες να επιλέξουν ένα από τα πέντε διαφορετικά είδη Hammam , και 14 διαφορετικά είδη μοναδικών μασάζ , καθώς όλες οι θεραπείες είναι μοναδικές και πιστοποιημένες μόνο από εμάς. Τέλος αξίζει να γνωρίζετε ότι όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του χώρου, είναι φυσικά (όπως ξύλο και μάρμαρο) απαλλαγμένα από τοξικές ουσίες, αλλά και ο καθαρισμός και η απολύμανση του χώρου γίνονται με μη τοξικά προϊόντα. Ιδιαίτερα περήφανοι και για την αναγνώριση που προκύπτει από τους πλέον απαιτητικούς ξένους επισκέπτες, συνεχίζουμε να θέλουμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες για να προωθήσουμε ως Polis Hammam, την Ελλάδα  ως έναν από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς για τους ταξιδιώτες του κόσμου . Με σεβασμό στον άνθρωπο, στην ιστορία και στον πλανήτη. 

Το δώρο
Passa Hammam: Μοναδική εμπειρία μιας τελετουργίας που θα σας διώξει τις τοξίνες και θα επαναφέρει την ισορροπία στο σώμα και την ψυχή. Η χαλαρωτική σας εμπειρία ξεκινάει με την παραμονή σας στο υγρό και ζεστό μαρμάρινο δωμάτιο (hammam) με τα νερά, τις γούρνες και τον μεγάλο μαρμάρινο θερμαινόμενο πάγκο. Μετά την παραμονή σας στο χαμάμ, όλο τα σώμα σας θα τριφτεί με το ειδικό γάντι (kesse) ώστε να γίνει η απολέπιση και να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και οι τοξίνες.

Η θεραπεία συνεχίζεται με το ευεργετικό σαπούνισμα-λούσιμο με το αγνό σαπούνι ελιάς σε συνδυασμό με το ειδικό παραδοσιακό αφρομασάζ, που θα απογειώσει όλες τις αισθήσεις της απόλαυσης, της ξεκούρασης και της καθαριότητας. Η απολαυστική τελετουργία τελειώνει με την απαραίτητη χαλάρωση στον ειδικό χώρο,
συνδυασμένη με κέρασμα, αρωματικό ανατολίτικο τσάι και λουκούμι.
 

Info 
Polis Hammam Αυλητών 6-8 Ψυρρή Αθήνα 
Τηλ. 210321 20 – 20 
Polis Hammam Θεσσαλονίκη  Καραμανλή 40 – Α   Καλαμαριά 
Τηλ. 2310 488 216  
development@polis-hammam.gr 
www.polis-hammam.gr  
https://www.facebook.com/PolisHammam/  
https://www.tripadvisor.com.gr