Διάσημες μαμάδες και τα έξυπνα κόλπα ομορφιάς τους

gwyneth-paltrow
ΤΡΙΤΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Όταν πρόκειται για την εικόνα τους, αυτές οι μητέρες ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, αφού είναι υποχρεωμένες να στέκονται στο ύψος της φήμης τους.

Είναι πάντα διασκεδαστικό να μαθαίνεις τι κάνουν οι celebrities όταν βρίσκονται στο μπάνιο τους. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι να ανακαλύπτεις πώς μια διάσημη γυναίκα που είναι ταυτόχρονα μητέρα, καταφέρνει να δείχνει ακούραστη, αγέραστη και σέξι σε κάθε της εμφάνιση.

Εδώ, λοιπόν, έχουμε τα τεχνάσματα που οι ίδιες συμβουλεύουν σε όλες τις μαμάδες του κόσμου:

FilmMagic / Jason LaVeris

Η σχεδιάστρια μόδας Nicole Richie χρησιμοποιεί μια πρέσα μαλλιών με ατμό -αντί για θερμαινόμενο curler-, με σκοπό να έχει καλύτερο αποτέλεσμα στο 70’s boho style που λατρεύει.

Η σούπερ τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός Jennifer Lopez αποφεύγει τον ήλιο «σαν την πανούκλα» (όπως έχει δηλώσει), ώστε να προστατέψει την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας της. Για να αναβαθμίζει το μελαχρινό δέρμα της σε ακόμη πιο υψηλά επίπεδα γοητείας, προτιμά να απλώνει προϊόντα αυτομαυρίσματος.

Η Κολομβιανή ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιάστρια Sophia Vergara δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς τις απαραίτητες στρώσεις eyeliner, με σκοπό να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα γατίσια μάτια της. Αλλά αποφεύγει το μαύρο χρώμα, επιλέγοντας τις καστανές αποχρώσεις στις βλεφαρίδες, στον ίδιο τόνο με το χρώμα των ματιών της.

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Jessica Alba έχει μια εμμονή με τις μακριές βλεφαρίδες, συνεπώς τα ψαλίδια γυρίσματος και κάθε άλλο προϊόν extension βλεφαρίδων είναι σε πρώτη θέση στο μπάνιο της.

Η πιο διάσημη επιχειρηματίας μόδας στη Βρετανία και πρώην pop είδωλο Victoria Beckham, ορκίζεται σε κάθε φόρμουλα που διαθέτει πλούσια ενυδατική σύνθεση για τις κρέμες σώματος και σε όποια κρέμα προσώπου περιέχει φυσικά, βιολογικά συστατικά.

Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow λατρεύει την ιεροτελεστία απολέπισης σε πρόσωπο και σώμα, ενώ το πιο αγαπημένο προϊόν της είναι ο ορός προσώπου.

Η βασίλισσα της pop, Beyonce, λέει ότι ένα από τα καλύτερα κόλπα ομορφιάς της είναι να καλύπτει τα μάτια της με ένα ζευγάρι μεγάλα μαύρα γυαλιά. Από κάτω, περιορίζεται σε ένα ημιδιάφανο concealer για περιορισμό των μαύρων κύκλων.

Η ηθοποιός και μοντέλο Katie Holmes δεν αφήνει ποτέ τα μαλλιά της στην τύχη τους. Δυο φορές τη βδομάδα ακολουθεί μια θεραπευτική αγωγή με λάδια, μάσκες και serum.  

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ