Άνοιξη 2019: οι νέες τάσεις ομορφιάς

mallia-afeleies-anoiksi-2019
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Δείτε σε πρώτη προβολή τις 7 κυριότερες ιδέες ανανέωσης σε μακιγιάζ, μαλλιά και νύχια -αν τολμάτε, υιοθετήστε τις.

Τα Fashion Weeks του 2019 ήδη έχουν ξεκινήσει σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο και μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί -στην κορυφαία εκδήλωση του Παρισιού. Στις πασαρέλες, εκτός από τις καθηλωτικές δημιουργίες όλων των μεγάλων μόδιστρων του πλανήτη, τα βλέμματα κλέβουν και οι εντυπωσιακές ιδέες που κοσμούν το πρόσωπο και τα μαλλιά των top models, καταδεικνύοντας τις τάσεις ομορφιάς για την επόμενη σεζόν. Συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές από αυτές για να υποδεχτείτε κι εσείς στην άνοιξη με υψηλή διάθεση για για ανανέωση και αλλαγή!

Κοντές αφέλειες

Τα baby bangs κοντές αφέλειες είναι το trend που δείχνει να κυριαρχεί στις κουπ, με το ψαλίδι να κόβει την φράντζα σχεδόν μισή παλάμη πάνω από το τόξο των φρυδιών.

Φυσικό lifting βλεφαρίδων

Η τάση για την επόμενη σεζόν δεν είναι τόσο οι μακριές, όσο μάλλον οι έντονα ανυψωμένες βλεφαρίδες. Και η τεχνική είναι εντελώς φυσική, όπως ακριβώς και το αποτέλεσμα: καστορέλαιο, κανόλα και αλόη βέρα.

Όλα glossy

Ήρθε η ώρα να δώσετε περισσότερη λάμψη και γυαλάδα στα βλέφαρα, χρησιμοποιώντας υγρές αλλά βελούδινες σκιές ματιών με μεταλλικό αποτέλεσμα.  

Αμυγδαλωτά νύχια

Αυτή η τάση σχήματος νυχιών παίρνει το όνομά της από το στρογγυλεμένο σχήμα και την στενή άκρη του ξηρού καρπού και πραγματικά, πρόκειται για ένα κομψό όσο και τολμηρό μανικιούρ, που θα το λατρέψετε.

Σκονισμένο μανικιούρ

Η νέα τεχνολογία αποκαλύπτει τις πούδρες νυχιών, που χαρίζουν ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα και δεν καταστρέφουν την φυσική επίστρωση των νυχιών. Αυτές οι πούδρες χρησιμοποιούνται με μια ειδική τεχνική -dipping-, που επιτρέπει την «σκόνη» να κολλήσει πάνω στο νύχι, με διάρκεια τρεις έως τέσσερις εβδομάδες.

 Αυθάδικα κατακόκκινα χείλη

Στα ντεφιλέ της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, το χρώμα που κυριάρχησε στα χείλη των μοντέλων ήταν το έντονο και υγρό κόκκινο, με μια καινοτόμα σύνθεση, που σταθεροποιείται στα χείλη όπως το μελάνι του τατουάζ.

Γκρι μαλλιά

Το γκρι-μεταλλικό χρώμα στα μαλλιά γεννήθηκε σαν τάση δυο χρόνια πριν, αλλά αυτό το μήνα, το βλέπουμε στις πασαρέλες ακόμη πιο φωτεινό, σε τόνους που πλησιάζουν το λευκό -πολύ κοντά στο αγγελικό-. Ωστόσο, μια τέτοια απόχρωση απαιτεί τόλμη και μια 100% αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Δικαίως, μια από τις πιο εμπνευσμένες τάσεις στη βαφή μαλλιών για την άνοιξη του 2019.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ