Lip balm: Το σωτήριο προϊόν για τα χείλη σας

gunaika-xeili-omorfia
ΤΡΙΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ένα καλό lip balm είναι αυτό ακριβώς που θα προστατεύσει την υγεία και την ομορφιά των χειλιών σας -για όσο κρύο απομένει ακόμη να υποστούν.

Αυτό που μπορεί να καταστήσει ένα lip balm πραγματικά εθιστικό είναι η ανακούφιση που νιώθετε πάνω στα ξηρά και ξεφλουδισμένα χείλη. Η απαλή, σαν βούτυρο υφή του με φυτικά έλαια, τρέφει και ενυδατώνει αφήνοντας τα χείλη βελούδινα. Για όσο καιρό ακόμη το κρύο δείχνει τα δόντια του, μην πάτε πουθενά χωρίς το lip balm σας, απλώνοντάς το στα χείλη όσο συχνά το χρειάζονται.

Butterstick Lip Treatment SPF 25, Kiehl's
Εξαιρετικά ενυδατικό balm, με φόρμουλα από λάδι καρύδας, που λιώνει στα χείλη προσφέροντας ενυδάτωση μέχρι και 12 ώρες μετά την εφαρμογή.

Γιατί να το επιλέξετε: Επειδή περιέχει αντιοξειδωτικά από το βούτυρο λεμονιού αλλά και SPF 25 για αντηλιακή προστασία.

Protective Repair Stick, Embryolisse
Ενυδατικό στικ για τα ξηρά και σκασμένα χείλη, πλούσιο σε shea butter, καρύδα, έλαιο macadamia, καστορέλαιο και βιταμίνη Ε. Αποτελεσματικό ακόμα και σε εξαιρετικά ακραίες χειμερινές συνθήκες.  

Γιατί να το επιλέξετε: Χαρίζει άμεση αίσθηση άνεσης και ευεξίας στα χείλη με μεγάλη διάρκεια.

Stick Hydratant Αtoderm Lèvres, Bioderma
Eνυδατικό στικ χειλιών για ταλαιπωρημένα και σκασμένα χείλη, εμπλουτισμένο με θρεπτικό shea butter, που αναδομεί τα εξασθενημένα χείλη και τα διατηρεί απαλά και εύκαμπτα.

Γιατί να το επιλέξετε: Για την ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από lip gloss.

Antioxidant Lip Repair, Skinceuticals
Eπανορθωτική και αντιοξειδωτική φροντίδα για την περιοχή των χειλιών με βιταμίνη Ε. Ενυδατώνει και λειαίνει τα χείλη, αναπληρώνει τον όγκο και επανασμηλεύει το περίγραμμα των χειλιών.

Γιατί να το επιλέξετε: Ενισχύει την προστασία ενάντια στο δριμύ ψύχος, χαρίζοντας πιο γεμάτα και νεανικά χείλη.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ