Η μεγάλη απορία: «Είμαι μελαχρινή. Τι χρώμα μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου»;

melagxrini-gunaika
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Για κάθε γυναίκα με τις χαρακτηριστικές -μεσογειακές- μελαχρινές μπούκλες, υπάρχουν πολλές ιδέες ιδανικής αλλαγής χρώματος, που δεν θα την κάνουν... αγνώριστη.

Ακόμη πιο σκούρα απόχρωση: Αν επιθυμείτε να μείνετε κοντά στις φυσικές σας αποχρώσεις, κορυφαία επιλογή αποδεικνύονται τα σοκολατί και σκούρα καστανά. Επιλέξτε το μαύρο, μόνο στην περίπτωση που αυτό το χρώμα ταιριάζει στα επίσης μαύρα μάτια σας ή την φυσική μπρονζέ επιδερμίδα σας. Εναλλακτικά, βρείτε σωτηρία λύση στις γλυκιές αποχρώσεις του φουντουκιού και του σκούρου μελιού.

Λίγο πιο ζωηρές αποχρώσεις: Ένας διαδεδομένος τρόπος εντυπωσιακής αλλαγής χρώματος για όλες τις μελαχρινές, είναι το ήπιο κόκκινο έως το βουργουνδί. Ψάχνετε για ακόμη πιο trendy ιδέες; Σε συνεργασία με τον κομμωτή σας ανακαλύψτε αποχρώσεις σε μια γκάμα που ξεκινά από μοβ σοκολατί και καταλήγει στο total grey -ειδικά το τελευταίο, θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

 Πολύ πιο ανοιχτές αποχρώσεις: Τίποτε πιο μακριά από ombre, balayage ή babylights -αυτές είναι οι απόλυτες τεχνικές για φυσικό look με έντονες ανταύγειες στις άκρες των μαλλιών. Το βασικότερο πλεονέκτημά τους είναι η αποφυγή της συνεχούς βαφής και του ντεκαπάζ στη ρίζα. Ωστόσο, οι πολύ ανοιχτές αποχρώσεις στο σύνολο των μαλλιών είναι απαγορευτικές, μιας και μπορούν να αλλάξουν δραστικά την μεσογειακή εικόνα σας.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ