Πώς να ταιριάζετε το άρωμά σας με τα ρούχα που φοράτε

aroma-gunaika
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Αναβαθμίστε το στυλ σας με μια μυρωδιά που ταιριάζει γάντι σε κάθε σας εμφάνιση

Μερικοί ενδυματολογικοί συνδυασμοί λειτουργούν καλύτερα από άλλους. Για παράδειγμα, ένα απλό λευκό πουκάμισο μπορεί να δείξει απίστευτα κομψό όταν συνδυάζεται με μαύρο μπλέιζερ και, ομοίως, ένα σέξι μεταξωτό cami δημιουργεί ένα υπέροχο σετάρισμα με ένα ψηλόμεσο τζιν. Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα πετυχαίνουν και τα αρώματα, όταν συνδυαστούν με τις ανάλογες υφές υφασμάτων.

Αν φοράτε βαμβακερά
Το βαμβάκι είναι ένα από τα ευπροσάρμοστα υφάσματα και ταιριάζει με κάθε ενδυματολογικό στυλ. Και επειδή συνήθως φοριέται τις πρωινές ώρες του γραφείου, αυτό το ύφασμα ταιριάζει καλύτερα με ευωδιές ελαφριές και αέρινες, όπως εσπεριδοειδή ή floral.

Η επιλογή μας
A la Rose Eau de Parfum , Μaison Francis Kurkdjian: Frolar άρωμα με νότες από δύο ποικιλίες τριαντάφυλλου και ένα παιχνιδιάρικο χαρμάνι αχλαδιού και λίτσι (attica).

Αν φοράτε λινά
Ένα φρεσκοσιδερωμένο λινό πουκάμισο προσδίδει μια αίσθηση καθαριότητας και άνεσης όταν το φοράτε, γι’ αυτό ένα δροσερό άρωμα που συνδυάζει θαλασσινή αύρα και μεσογειακούς καρπούς, δένει υπέροχα με τη διάθεσή σας.

Η επιλογή μας
Chinotto di Liquria Eau de Toilette, Acqua Di Parma: Συναρπαστικό άρωμα με πικρές νότες από το μεσογειακό φρούτο chinotto, συνδυασμένο με νότες μανταρινιού (attica).

Αν φοράτε μάλλινα ή κασμιρένια
Ένα άρωμα με βάση το ξύλο είναι η ιδανική νότα για να φορέσετε κάτω από μια μάλλινη ζακέτα ή μια κασμιρένια πασμίνα, καλύπτοντας την αύρα σας με ένα πέπλο ζεστασιάς και εγκαρδιότητας.

Η επιλογή μας
Tempo Eau De Parfum,Diptyque: Σοφιστικέ άρωμα με τρία διαφορετικά εκχυλίσματα πατσουλί Ινδονησίας, συνδυασμένο με φασκόμηλο και αναπάντεχες νότες από φύλλα βιολέτας (attica) .

Αν φοράτε μετάξι
Με την πρώτη επαφή το μετάξι αναδεικνύει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας, αγκαλιάζοντας με αισθησιασμό το σώμα. Τι πιο αρμονικό από μια ευωδιά που πλημμυρίζει με τόνους μυστηρίου την εικόνα σας, με κυρίαρχες νότες τα μπαχάρια, το μύρο και το πατσουλί.

Η επιλογή μας
Myrrh & Tonka Cologne, Jo Malone London: Μεθυστικό άρωμα με μύρο, που συλλέγεται με το χέρι από τα δέντρα της Ναμίμπια, συνδυαστικά με ζεστό αμύγδαλο, πλούσια βανίλια και εθιστικούς σπόρους tonka (attica).

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ