Έξι απολαυστικές συμβουλές για αναγέννηση της ομορφιάς σας

anoiksi-gunaika-omorfia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η εποχή των λουλουδιών ξεκίνησε και εμείς ανανεωνόμαστε από την κορυφή ως τα νύχια.

Πολυτέλεια στο μπάνιο

Eίναι εύκολο να βιώσετε την εμπειρία του πιο γνήσιου Ιταλικού στιλ ακόμα και στην πιο απλή καθημερινή ρουτίνα της ανοιξιάτικης ομορφιάς σας.

- H  σειρά περιποίησης Hand Care Collection της Acqua Di Parma δημιουργήθηκε για να μεταφέρει στο καθημερινό μπάνιο σας τη γαλήνια, τρυφερή και ρομαντική αίσθηση μιας ανεπανάληπτης ιεροτελεστίας. Το μεταξένιο απαλό σαπούνι Powder Soap σε μορφή πούδρας δημιουργεί στην επαφή του με το νερό, πλούσιο βελούδινο αφρό που καθαρίζει ήπια το δέρμα.

Συσκευασμένο σε ένα κομψό μεταλλικό κουτί με απλό design, που θυμίζει τα παλιά δοχεία του ταλκ, το σαπούνι αυτό διατίθεται σε τρεις παραλλαγές έτσι ώστε να επιλέγετε κάθε φορά την αγαπημένη σας ευωδιά:
η λευκή ετικέτα αντιστοιχεί στο Powder Soap αρωματισμένο με τις δροσερές εσπεριδοειδείς νότες της Colonia, η μαύρη με το αυθεντικό ακόρντο δέρματος της Colonia Εssenza, ενώ η ασημένια ετικέτα δηλώνει το μοντέρνο και ανάλαφρο άρωμα της Colonia Pura (attica).

Το κορυφαίο μυστικό νεότητας για τις ώριμες επιδερμίδες

Κατά τα τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης η πυκνότητα της επιδερμίδας αρχίζει να μειώνεται σημαντικά και ζώνη προσώπου και λαιμού πλήττεται περισσότερο.

-

H κρέμα ημέρας για τον λαιμό και το περίγραμμα του προσώπου Νeovadiol Phytosculpt της Vichy, με δραστικά συστατικά όπως οι φυτοστερόλες και ένα αποκλειστικό σύμπλοκο της Vichy, αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση στις ανάγκες αυτής της ευαίσθητης περιοχής. Από την πρώτη χρήση, η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και ενυδατώνεται, μέρα με τη μέρα ο λαιμός γίνεται πιο σφριγηλός, ενώ μειώνεται η χαλάρωση και βελτιώνεται συνολικά η υφή της επιδερμίδας (στα φαρμακεία).

Ελληνικό γιαούρτι

Όσο εντατική κι αν νομίζετε πως είναι η καθημερινή προσπάθεια για ενυδάτωση της επιδερμίδας σας, αυτή πραγματικά δεν αρκεί, αφού το δέρμα έρχεται καθημερινά αντιμέτωπο με δεκάδες επιθετικούς και αντίξοους περιβαλλοντικούς παράγοντες

- Για να προστατέψουν την υδάτινη ισορροπία της επιδερμίδας από την αφυδάτωση, τα εργαστήρια Κορρές παρουσιάζουν τη σειρά περιποίησης προσώπου Greek Yogurt, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες γιαουρτιού και προβιοτικά, που όχι μόνο ξεδιψά αλλά συγκρατεί το νερό στην επιδερμίδα, διατηρώντας την ελαστική πιο φωτεινή και τέλεια προστατευμένη όλη την ημέρα. Η σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες, κρέμα για λιπαρές επιδερμίδες, κρέμα ματιών και επανορθωτική κρέμα νύχτας (στα φαρμακεία).

Kυρίαρχο nude

Κλασική εμμονή του μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια, το nude μακιγιάζ εξακολουθεί να παραμένει η πρώτη επιλογή για ένα καθημερινό, απλό αλλά και σοφιστικέ look κάθε γυναίκας που σέβεται την ομορφιά της.

- Η παλέτα σκιών Νaked Reloaded Eyeshadow Palette της Urban Decay, ανατρέπει τους κανόνες του neutral μακιγιάζ των ματιών με δώδεκα νέες, ανοιξιάτικες αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας. Περιλαμβάνει βελούδινες ματ και μεταξένιες υφές αλλά και λαμπερές αποχρώσεις με παιχνιδιάρικα glitter και πλούσιο χρώμα στα βλέφαρα που παραμένει στη θέση του όλη την ημέρα. Kαι επειδή οι σκιές που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση τελειώνουν πιο γρήγορα, η Νaked Reloaded διαθέτει τέσσερις από τις πιο αγαπημένες σας σκιές σε μεγαλύτερο μέγεθος για να τις απολαμβάνετε περισσότερο.

Χείλη για φίλημα

Άνοιξη είναι. Γι’ αυτό, σκορπίστε τα πιο λαμπερά σας χαμόγελα όλη μέρα, προκαλέστε αναπάντεχα ερωτικά σκιρτήματα και αφήστε όλο τοναντρικό πληθυσμό να κρέμεται από τα χείλη σας.

- Το νέο ενυδατικό κραγιόν Rouge Coco Flash της Chanel λιώνει σαν βούτυρο στα χείλη και τους χαρίζει ένα έντονο λαμπερό αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα Hydraboost, που περιέχει κεριά φυσικής προέλευσης, μιμόζα,  jojoba και ηλίανθο, ενυδατώνει και τρέφει τα χείλη έως και 8 ώρες, εξασφαλίζοντάς τους διαρκή άνεση και σέξι διάθεση.

To musk είναι η μυθική ευωδιά της εποχής

Συνηθισμένη να δημιουργεί αρώματα που κατακτούν την καλύτερη θέση στην καρδιά μας, o oίκος Diptyque κατάφερε να δημιουργήσει ένα ακόμη αληθινό ποίημα των αισθήσεων, εμπνευσμένο από ένα μύθο της αρχαίας Ελλάδας: το love story της Ψυχής και του Έρωτα, ένα παραμύθι με happy end που οδηγεί στην ένωση των δύο εραστών και τη γέννηση της κόρης τους, της Hδονής. Μόνο ένα συστατικό μπορεί να αντιπροσωπεύσει και να εκφράσει αυτό το μύθο ως άρωμα: Το musk. Ένα συστατικό με μια απαράμιλλη σαρκική τονικότητα, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Fleur de Peau Eau de Parfum της Diptyque και συμπληρώνεται ιδανικά από ίριδα και φρουτώδεις νότες Ambrette Seeds. Aναπάντεχη, μοιραία νότα στη βάση του αρώματος, οι κόκκοι ροζ πιπεριού, οι οποίοι δημιουργούν το πιο μεθυστικό αποτέλεσμα (attica).

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ