Έξι εντελώς παράξενα beauty gadgets που κάνουν θραύση

gunaika-aporia
ΤΡΙΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Αυτά τα παράξενα «εργαλεία» ομορφιάς μπορούν να κάνουν τις κρέμες ανάπλασης, τους ορούς αντιγήρανσης, το Botox, ακόμη και τις επεμβάσεις lifting, να μοιάζουν ουτοπία.

Κοσμήματα που αναπλάθουν το σχήμα του προσώπου, γυαλιά που σβήνουν τις ρυτίδες των ματιών, πλαστικά σύνεργα που φουσκώνουν τα χείλη, ελαστικοί επίδεσμοι που εξαφανίζουν το προγούλι και αντλίες που φουσκώνουν το στήθος. Κουφό; Καθόλου. Τα παρακάτω έξι gadgets είναι τα best sellers εργαλεία ομορφιάς στο Amazon, με τα περισσότερα από αυτά να έχουν ξεμείνει από στοκ! Θαυμάστε τα.

#1. Ισιωτικό μύτης

Το Straightener Nose προέρχεται από την Ιαπωνία και κολλάει στα ρουθούνια, βοηθώντας να εξισορροπήσετε και να ωθήσετε το οστούν και το περίγραμμα της στραβής ή γαμψής μύτης σας, επιτυγχάνοντας μια συνολική ευκρινέστερη, ευθυγραμμισμένη και πιο χαριτωμένη μορφή. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και πολυπροπυλένιο και συνιστάται να το χρησιμοποιείτε για 20 λεπτά την ημέρα.
Κόστος: $ 9,59

#2. Αντιρυτιδικά γυαλιά

Ανησυχείτε για τα «πόδια της χήνας» στις γωνίες των ματιών ή τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους; Φορώντας τα Mejikara Anti-Wrinkle Glasses για 5 λεπτά κάθε μέρα, θα δείτε όλα αυτά τα συμπτώματα να μειώνονται σταδιακά, καθώς αυτά τα «γυαλιά» έχουν στο εσωτερικό μέρος του σκελετού ένα σύστημα μασάζ, το οποίο ανανεώνεται η μικροκυκλοφορία στην ευαίσθητη επιδερμίδα του κάτω μέρους των ματιών και παράλληλα, συσφίγγει τις γωνίες.
Κόστος: $ 50

#3. Ελαστικός επίδεσμος λέπτυνσης προσώπου

Μειώστε το προγούλι, αποτρέψτε τη χαλάρωση του δέρματος του προσώπου και εξαφανίστε τις ρυτίδες έκφρασης, φορώντας για 10 λεπτά αυτό τον ειδικό επίδεσμο, ο οποίος καταφέρνει να αναπλάθει το πρόσωπο και να εκπαιδεύει τους δερματικούς μυς να παραμένουν στη θέση τους.
Κόστος: $ 10,09

#4. Μεγεθυντής χειλιών

Η πρόθεση του προϊόντος είναι να επιτύχει την ιδανική εικόνα duck-face, αναγκάζοντας το αίμα να εγκλωβιστεί στα χείλη σας και να τα διογκώσει πρόσκαιρα. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, κατά την διάρκεια εφαρμογής του Duck Face Lips Trainer (τρεις φορές τη μέρα επί 10 λεπτά), τα χείλη δεν πρέπει να μένουν ακίνητα, αλλά να προσπαθείτε να απαγγέλλετε μεγαλόφωνα σελίδες από ένα βιβλίο ή περιοδικό της αρεσκείας σας.
Κόστος: $ 5.49

#5. Τα κοσμήματα που βοηθούν στον ανασχεδιασμό του προσώπου

Αν μέχρι σήμερα φορούσατε περιδέραια απλά και μόνο για να διακοσμείτε το λαιμό σας, ο Τούρκος σχεδιαστής κοσμημάτων Burcu Buyukunal, δημιούργησε μια συλλογή κολιέδων που φοριούνται στο πρόσωπο! Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική στο κόσμημα με την κοσμητική ιατρική, ο Buyukunal συνέλαβε την ιδέα των περιδέραιων που εφαρμόζονται στενά στο πρόσωπο (σε κάθε σχήμα και γωνία), τα οποία εκπαιδεύουν τους μυς του προσώπου να διατηρούν τη θέση τους ακόμη και ώρες μετά την αφαίρεση. Η Lady Gaga ήταν η πρώτη που εμπιστεύθηκε την δουλειά του Burcu Buyukunal.
Κόστος: Ανάλογο με το κόσμημα...

#6. Αντλία μεγέθυνσης στήθους

Το Vacuum Suction Breast Enlargement Pump είναι ένα εργαλείο υποβοήθησης της αύξησης του όγκου του γυναικείου στήθους, αντιγράφοντας τη λογική της αντλίας μεγέθυνσης του αντρικού μορίου! Παρόλο που θα σας συμβουλεύουμε να ρωτήσετε τον γιατρό σας, εντούτοις το εν λόγω μηχάνημα εξαντλήθηκε από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του.
Κόστος: $ 44,99

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ