Το τέλειο πλάνο για αψεγάδιαστο σώμα

soma-gunaika-kalokairi-pagoto-paralia-mpikini
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι και γρήγοροι τρόποι για να αποκτήσετε υπέροχο, λείο και λεπτό δέρμα λίγο πριν εγκαινιάσετε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας.

Από την την κυτταρίτιδα και τους ερεθισμούς μέχρι την ξηρότητα και τις τοπικά ψεγάδια, οι παρακάτω εύκολες συμβουλές θα σας επιτρέψουν να επιδείξετε με υπερηφάνεια το σώμα σας, τώρα που μπήκε η άνοιξη και το σώμα σας θα αρχίσει να αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο.

 Πώς θα μειώσετε γρηγορότερα την καπιτονέ όψη του δέρματος

Ένας από τους διασημότερους δερματολόγους στον κόσμο και αυθεντία στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ο δρ. Howard Murad, δίνει την καλύτερη εναλλακτική θεραπεία άμεσης μείωσης της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» στους μηρούς και τους γλουτούς, η οποία αποτελείται από τρία απλά βήματα: καλό βούρτσισμα του δέρματος, βαθιά ενυδάτωση και τοπικό μασάζ.

> Μια βούρτσα σώματος φτιαγμένη από φυσικές τρίχες, την οποία θα περάσετε με ήπιο τρόπο σε στεγνό δέρμα, θα αποβάλλει τα παλιά νεκρά κύτταρα από την περιοχή. Αντίθετα με την απολέπιση, το βούρτσισμα έχει την ιδιότητα να αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και να παρακινεί το λεμφικό σύστημα σε μεγαλύτερη και ταχύτερη αποστράγγιση των εγκατεστημένων τοξινών.

> Στη συνέχεια, κάντε μπάνιο ή ντους, απλώστε μια πλούσια θρεπτική, ενυδατική κρέμα με συσφικτικά συστατικά, κάνοντας ένα αργό ολιγόλεπτο μασάζ.

Πώς θα χάστε πόντους άμεσα (ή τουλάχιστον κάντε το να δείχνει έτσι)

Μια μπρονζέ απόχρωση κάνει το δέρμα να δείχνει πιο σφιχτό και λείο, κάνοντας εσάς να δείχνετε πιο αδύνατη μέσα σε ένα κοντό ή αποκαλυπτικό φόρεμα.

> Ο ασφαλέστερος τρόπος να πετύχετε το ιδανικό bronze look είναι τα προϊόντα αυτομαυρίσματος. Τα πόδια σας θα δείχνουν μακρύτερα και πιο αδύνατα απλώνοντας έξτρα ποσότητα bronzer στα πλαϊνά των μηρών -για ένα πιο σκούρο αποτέλεσμα- και shimmer κρέμα στα αντικνήμια (τα «καλάμια») ώστε να τραβούν τα βλέμματα προς τα κάτω.

 Πώς θα εξαφανίσετε τους ερεθισμούς

Οι τρίχες που αναπτύσσονται προς τα μέσα είναι πολύ εύκολο να εξαλειφθούν κάνοντας ήπια απολέπιση της περιοχής («μπικίνι» και πόδια) πριν την αποτρίχωση (με ξυράφι ή κερί).

> Μετά το ξύρισμα χρησιμοποιήστε μια κρέμα που περιέχει γλυκολικό οξύ και α-υδροξυοξέα για να καλμάρει, απολυμάνει και εξαφανίσει τα ενοχλητικά μικροσκοπικά εξογκώματα. Επιπρόσθετα, και για απαλότερο αποτέλεσμα, μπορείτε να στάξετε έλαιο τεϊόδεντρου σε μια πετσέτα και να την απλώσετε στην περιοχή για 5-10 λεπτά.

Γιατί πρέπει να διατηρείτε το δέρμα σας όσο πιο καθαρό γίνεται

Ό,τι ακριβώς κάνετε για τα σπυράκια ή τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπό σας, το ίδιο οφείλετε να κάνετε και για τα αντιαισθητικά σημάδια που υπάρχουν στο ντεκολτέ ή την πλάτη σας, απομακρύνοντας τη λιπαρότητα που εγκαθίσταται στην επιφάνεια και μπλοκάρει του πόρους γεμίζοντας βακτήρια.

> Χρησιμοποιήστε προϊόντα που όχι μόνο καταπολεμούν τα σπυράκια (με συστατικά σαν το σαλικυλικό οξύ) αλλά παράλληλα ενυδατώνουν το δέρμα και βοηθούν στην επαναφορά μιας νεανικότερης εμφάνισης.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ