Πώς κάθε νύχτα μπορείτε να γυρίζετε τον χρόνο πίσω

gunaika-krebati
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το πλάνο για μια συστηματική βραδινή φροντίδα της επιδερμίδας, που θα κάνει το πρόσωπό σας να ξυπνά νεότερο κάθε πρωί.

Ο βραδινός ύπνος δεν είναι μόνο ζωτικής σημασίας για τον εγκέφαλο και το σώμα, αλλά και αποτελεί και μια απαίτηση για βαθιά ξεκούραση που έχει και η επιδερμίδα. Και αν για να αναζωογονηθούν ο εγκέφαλος και οι μύες δεν απαιτείται τίποτε παραπάνω από συκότιση και ησυχία, το δέρμα χρειάζεται κάτι παραπάνω για να διορθώσει βλάβες και να ξυπνήσει ξανά φρέσκο και λαμπερό.

Σύμφωνα με τους δερματολόγους, η επιδερμίδα, επειδή δέχεται περισσότερες εξωτερικές επιθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χρειάζεται μια έξτρα βοήθεια ώστε λειτουργήσει με μεγαλύτερη ένταση ο μηχανισμός ανανέωσης των κυττάρων. Και μια τέτοια ρουτίνα περιποίησης -με 4 απλά βήματα-, εγγυάται ότι η επιδερμίδα θα ξεκουραστεί καλύτερα, θα αποθεραπευθεί αποτελεσματικότερα και θα ξυπνήσει το επόμενο πρωί γεμάτη ενέργεια και νεανική ελαστικότητα.

Βήμα 1: Ντεμακιγιάζ

Ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με γαλάκτωμα καθαρισμού του μακιγιάζ είναι ικανό να απομακρύνει ακόμη και τα πιο βαριά προϊόντα από το πρόσωπό σας με μερικές κινήσεις. Ο ύπνος με το μακιγιάζ κολλημένο επάνω στην επιδερμίδα μοιάζει με έγκλημα κατά της νεότητας της όψης σας, επειδή οι πόροι φράζουν και τα κύτταρα «πνίγονται» μέσα σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον, δημιουργώντας ρυτίδες και ακμή από το πουθενά.

 Βήμα 2: Τόνερ

Το toner είναι αυτό που θα αφαιρέσει κάθε υπόλειμμα μακιγιάζ αφήνοντας την επιδερμίδα πεντακάθαρη και λεία, ενώ την ενυδατώνει και την προστατεύει από ερεθισμούς και κοκκινίλες. Επίσης, είναι το προϊόν που θα επιτρέψει στην κρέμα νύχτας να δράσει πιο ευεργετικά.

Βήμα 3: Ενυδατική

Είναι το προϊόν που βοηθά στην αποκατάσταση των βλαβών και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ εσείς κοιμάστε. Εμπιστευθείτε μια κρέμα νύχτας που να περιέχει υαλουρονικό οξύ επειδή βοηθά τα κύτταρα να συγκρατούν την υγρασία.

Βήμα 4: Κρέμα ματιών

Έχει αποδειχθεί ότι οι κρέμες ματιών που περιέχουν πεπτίδια, όταν χρησιμοποιούνται ως μια μορφή προληπτικής φροντίδας πριν τον βραδινό ύπνο, είναι ευεργετικές. Παρέχουν στο εύθραυστο δέρμα κάτω από τα μάτια μια πλήρη θεραπεία, εξαφανίζοντας μαύρους κύκλους και οιδήματα μέσα σε 8 ώρες , δηλαδή μέχρι το επόμενο πρωί.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ