Τρεις τροφές που πολεμούν τρία είδη καρκίνου

laxanakia-bruksellon
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2019

Η διατροφή είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο κατά του καρκίνου και βοηθά στη θωράκιση της υγείας μας έναντι πολλών ασθενειών. Οι παρακάω τρεις τροφές, όμως, φαίνεται πως έχουν σημαντικά οφέλη σε συγκεκριμένα είδη καρκίνου.

e-Fresh To supermarket στην πόρτα σας 

Λαχανάκια Βρυξελλών κατά του καρκίνου ουροδόχου κύστης
Ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης, είναι ο τέταρτος πιο συχνός τύπος καρκίνου στους άνδρες και ο όγδοος στις γυναίκες. Τα καλά νέα είναι ότι σύμφωνα με έρευνες ο κίνδυνος μπορεί να μειωθεί ακόμη και στο μισό όταν στο πιάτο μας βάζουμε συχνά λαχανάκια Βρυξελλών, κουνουπίδι και μπρόκολο. Προσθέστε τα στο μπριαμ σας και αφήστε τα να σαςχαρίσουν τα οφέλη τους.

Καρότο κατά του καρκίνου του μαστού
Τα καρότα, με την υψηλή συγκέντρωσή τους σε βήτα-καροτίνη, σε συνδυασμό με τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, μπορούν να αυξήσουν την προστασία από τον καρκίνο του μαστού και να κρατήσουν το στήθος μας υγιές. Να σημειώσουμε ότι κάθε χρόνο στη χώρα μας εντοπίζονται περίπου 6.000 νέα περιστατικά κακρίνου του μαστού. 

Μήλο κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου
Το μήλο φημίζεται για τη δράση του κατά του... γιατρού, ενώ είναι πολύ ωφέλιμο και στην προστασία μας από τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Φροντίστε να το βάζετε καθημερινά στο πιάτο σας είτεσκέτο, είτε στη σαλάτα, είτε στο φούρνο με κανέλα. Μαζί με το μήλο, το μπρόκολο είναι ένα από τα λαχανικά που επίσης συμβάλλουν στη μείωση κινδύνου αυτού του είδους καρκίνου.

e-Fresh To supermarket στην πόρτα σας