7 top tips αντιγήρανσης που «διδάσκουν» celebrities άνω των 40+...

cindy-crawford
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2019

...και είμαστε διατεθειμένες να τις ακολουθήσουμε με κλειστά μάτια.

Εκπτώσεις έως -40% σε επώνυμα αντηλιακά!

Οι σταρς του Χόλιγουντ με πάνω από 40 ή 50 χρόνια στην «πλάτη» τους αποτελούν τα καλύτερα παραδείγματα -και τις πλέον εμπειρογνώμονες- που διαθέτει η βιομηχανία προϊόντων αντιγήρανσης. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι η ειλικρίνειά τους σχετικά με τους τρόπους που το επιτυγχάνουν. Εδώ, θα εκπλαγείτε. Ώριμες σούπερ σταρ σαν την Nicole Kidman, την Cate Blanchett ή τη Cindy Crawford, δεν εμπιστεύονται τις πλαστικές επεμβάσεις, παρά μόνο τις οδηγίες του δερματολόγου τους (και την εμπειρία τους).

«Χρησιμοποιώ μιμόζα, ένα φυτικό συστατικό που ανήκει στην τάξη των ψυχανθών και το οποίο υπάρχει σε κάθε κρέμα ή λοσιόν που απλώνω στην επιδερμίδα μου, πρωί-βράδυ», ομολόγησε η Salma Hayek (52) στο περιοδικό Elle.

«40 χρόνια τώρα, ξεκινώ κάθε μέρα με απολέπιση του προσώπου μου. Κύρια αιτία ήταν ένα άρθρο που διάβασα σε ένα περιοδικό, το οποίο εξηγούσε το λόγο που οι άντρες δείχνουν έως και πέντε χρόνια νεότεροι: το καθημερινό... ξύρισμα. Θα ήμουν ανόητη αν τους άφηνα να δείχνουν πιο νέα απ’ ότ,ι εγώ», έχει πει η 65χρονη -σήμερα- Christie Brinkley.

«Επιλέγω τις ενυδατικές κρέμες που προσφέρουν πολλαπλάσια οφέλη αντιγήρανσης, όπως αυτές που περιέχουν υαλουρονικό οξύ. Θεωρώ ότι το υαλουρονικό οξύ είναι ένα θεϊκό δώρο για την επιδερμίδα κάθε γυναίκας», είπε η Kerry Washington (42), σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure.

«Η Mary Greenwell είναι η αγαπημένη, προσωπική μου make-up artist για έναν σπουδαίο λόγο: εφαρμόζει σιάτσου μασάζ στο πρόσωπο πριν το μακιγιάζ, μια κίνηση που επιτρέπει στην επιδερμίδα μου να αποπνέει ενέργεια και ευεξία επί ώρες», εξομολογείται η Cate Blanchette (49).

«Το αληθινά σπουδαίο όπλο διατήρησης της νεότητας για μένα είναι η προστασία από τον ήλιο. Επειδή μου αρέσει να παίζω τένις, να γυμνάζομαι έξω, να τρέχω και να κολυμπώ, προστατεύω τον εαυτό μου δυο φορές περισσότερο –επειδή έχω πολύ ανοιχτό δέρμα», έχει δηλώσει η Nicole Kidman (51).

«Γενικά, λατρεύω τους ορούς. Όπως και τα λάδια προσώπου και σώματος. Είμαι φανατική με αυτά ακριβώς τα προϊόντα», είπε η Gwyneth Paltrow (46) στο National Enquirer.

«Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς, ούτε ποτέ πολύ αργά για να αρχίσετε να φροντίζετε το δέρμα σας. Έχω μάθει ότι η ρουτίνα ομορφιάς δεν έχει διαφορά με τη ρουτίνα γυμναστικής –αν ασχοληθείς συστηματικά, τα αποτελέσματα διαρκούν για χρόνια, με πολλαπλασιαστικά οφέλη», ανέφερε η Cindy Crawford (53) σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue για το ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού ενάντια στις διακρίσεις λόγω ηλικίας (με την 81χρονη Jane Fonda στο εξώφυλλο!).

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ

Εκπτώσεις έως -40% σε επώνυμα αντηλιακά!