Οι 4 «κολλητοί» σας γι’ αυτό το καλοκαίρι

kalokairi-gunaikes-ilios-thalassa
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Υπάρχουν κάποια αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχετε διαρκώς μέσα στο νεσεσέρ σας από σήμερα μέχρι και το τέλος των διακοπών.

Ένα αντηλιακό φτάνει και περισσεύει για να προστατεύσει την ομορφιά σας από τα επίμονα κόρτε του ήλιου. Όμως, όσο περισσότερους συμμάχους έχετε μαζί σας, τόσο πιο ασφαλής θα νιώθετε στις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις σας στα νησιά. Γι’ αυτό, προτείνουμε:

Buy now  Nέο Nude a-line blush, Giorgio Armani

Ονειρεμένο άγγιγμα: Απείθαρχα πινέλα, βαριές υφές και αδέξια «πασπαλίσματα», τέλος! Από σήμερα το πρόσωπό σας θα φωτίζεται τόσο απαλά, τα μάγουλά σας θα μοιάζουν τόσο μεταξένια και η θηλυκότητά σας θα αποκτήσει μια αέρινη, φυσική εικόνα, όπως ακριβώς την είχατε ονειρευτεί. Το Neo Nude –A-Lines του  Giorgio Armani είναι το απόλυτο προϊόν μακιγιάζ για τις διακοπές: ένα ρουζ με χρώμα βασισμένο στο νερό  που συγχωνεύεται αμέσως με την επιδερμίδα παρέχοντας μια υγιή και λαμπερή όψη. Το μοναδικό βελούδινο απλικατέρ του επιλέγει την τέλεια ποσότητα για  εφαρμογή χωρίς λάθη, με αποτέλεσμα ένα απόλυτα φυσικό look στα μάγουλα που διαρκεί ώρες, ακόμη και κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού.

Buy now  Aπαλό σαμπουάν καθημερινής χρήσης με χαμομήλι και μέλι, Apivita. 

Καμία τρίχα αθωράκιστη: Αυτό το καλοκαίρι θα σας μείνει αξέχαστο, μόνο και μόνο για τα υπέροχα μαλλιά σας. Γιατί κάθε φορά που ο καυτός ήλιος, το αλάτι της θάλασσας, η νοτισμένη ατμόσφαιρα ή η μόλυνση της πόλης θελήσουν να απειλήσουν τη λάμψη, την απαλότητα και τη ζωντάνια τους, θα έρχεται το απαλό σαμπουάν Xαμομήλι και Μέλι Kαθημερινής Xρήσης της Αpivita με ήπια σύνθεση να τα προστατεύει, να τα λειαίνει, να τα ενυδατώνει και να τα θρέφει από τις ρίζες έως τις άκρες. Χρησιμοποιήστε  το καθημερινά και χαρίστε στα μαλλιά σας εξαιρετική φόρμα ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες της εποχής.

Buy now Soleil Lip Blush του Tom Ford

Ανεξίτηλο χρώμα στα χείλη: Δεν θα λατρεύατε ένα κραγιόν στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας, που μπορεί να παραμένει αναλλοίωτο για ώρες ακόμη και μετά από ένα πλούσιο γεύμα, λίγα χαλαρά ποτά και μερικά γλυκά φιλιά; Το Soleil Lip Blush του Tom Ford με εκθαμβωτικές νιφάδες χρυσού 24Κ, χαρίζει στα χείλη ένα απόλυτα κολακευτικό αποτέλεσμα. Το ενυδατικό balm εφαρμόζεται ως διάφανο χρώμα ενώ μετατρέπεται αμέσως σε ένα ροζ αισθησιακό χρώμα.

Αντιπυρική προστασία: Ακόμη και ένα μόνο ηλιακό έγκαυμα μπορεί να προκαλέσει βλάβες, τις οποίες η επιδερμίδα σας θα θυμάται μια ζωή. Και κάθε καλοκαίρι -όσα χρόνια κι αν περάσουν- εκεί ακριβώς ο ήλιος θα βρίσκει ανοχύρωτο πεδίο για να χτυπήσει ξανά και ξανά. Φέτος όμως έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο. Είναι το σπρέι αφρού Bepanthol της Bayer, ένα αληθινό βάλσαμο για τα ηλιακά εγκαύματα, με βελούδινη, δροσερή και μη λιπαρή υφή. Η καινοτομική του σύνθεση όχι μόνο καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αλλά παράλληλα προστατεύει την κυτταρική ακεραιότητα της επιδερμίδας σας για πάντα.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ