5 μυστικά για ζουμερά και σέξι χείλη όλο το καλοκαίρι

gunaika-xeili-kragion-kapelo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Έντονη λάμψη, διαρκής ενυδάτωση, ανεξίτηλο χρώμα, δροσερά χαμόγελα, φλογερά φιλιά: ό,τι ακριβώς χρειάζονται τα χείλη σας στις διακοπές, εδώ.

Ακολουθήστε τα παρακάτω 5 εύκολα βήματα που προστατεύουν, κολακεύουν και αναδεικνύουν τα χείλη σας ακόμη και κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού.

Buy now
Lip Color Sheer Solar Affair
Tom Ford

Ενυδατικό κραγιόν με βιταμίνες  C και Ε για λαμπερά χείλη.

Μια μόνο κίνηση: Επειδή τα  περισσότερα κραγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά είναι γεμάτα με κρεμώδη βούτυρα και θρεπτικά έλαια, δεν υπάρχει λόγος να προσθέσετε πριν κάποιο ενυδατικό balm χειλιών, γιατί κινδυνεύετε να λιώσει το χρώμα σε όλο το στόμα σας. Απλά περάστε μια στρώση κραγιόν με ματ υφή σε καθαρά και στεγνά χείλη, ταμπονάροντας ελαφρά με το δάχτυλο. Αυτή η τεχνική θα το κάνει να απορροφηθεί καλύτερα από το δέρμα και να το στερεώσει για ώρες.

Buy now
Lipstick /The Disney Alladin Collection Princess Icognito
MAC

Συλλεκτικό κραγιόν με δύο διαφορετικές υφές για εντυπωσιακό ματ αποτέλεσμα.

Ανανεώνετε το χρώμα συχνά: Ακόμη και οι ματ υφές κραγιόν, όταν έχουν απαλή και λεπτή υφή και είναι εμπλουτισμένα με έξτρα ενυδατικά στοιχεία, διατηρούν τα χείλη αφράτα και ζουμερά. Ωστόσο, πιθανώς το χρώμα τους να μην παραμένει τόσο έντονο όσο θα θέλατε, γι’ αυτό φροντίστε να το ανανεώνετε πιο συχνά μέσα στην ημέρα. Δείτε το και σαν μια καλή ευκαιρία να διατηρείτε τα χείλη σας διαρκώς ενυδατωμένα και φωτεινά.

Buy now
Μοrrelo Creamy Lipstick Golden Pink
Korres

Κρεμώδες κραγιόν με έλαιο από βύσσινο και εκχύλισμα από σταφύλι για έντονο ματ χρώμα που διαρκεί.

Λίγο foundation βοηθάει: Η κλασική συμβουλή για εσάς που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τα super glossy κραγιόν σας στις διακοπές είναι η εφαρμογή μιας στρώσης φον ντε τεν στα χείλη πριν απλώσετε το κραγιόν. Ένα κόλπο, που βοηθά το χρώμα να μένει σταθερό ακόμη και όταν κάνετε μπάνιο στη θάλασσα.

Buy now
Velour Extreme Matte Lipstick Seaside
Laura Mercier

Ματ κραγιόν σε μορφή στυλό για έντονο χρώμα πλήρη κάλυψη και ένταση με μια κίνηση.

Ποντάρετε στο φως: Οι σκούρες αποχρώσεις (βαθύ κόκκινο, μπορντό, καφέ) έχουν την τάση να «μαγνητίζουν» τις ακτίνες του ήλιου στα χείλη σας, ενώ οι φωτεινές αποχρώσεις τις αντανακλούν, βοηθώντας να διατηρούνται τα χείλη σας περισσότερο προστατευμένα και λαμπερά.

Buy now
Summer Look Vernis a Levres 56 Orange L’oeil
Yves Saint Laurent

Glossy κραγιόν για υπέροχο ροδακινί χρώμα στα χείλη.

Το μυστικό για πιο σαρκώδη χείλη: Ο σκοπός σας είναι να έχετε ένα ζευγάρι ζουμερά, σέξι και υγιή χείλη, που θα κλέβουν την παράσταση όλη μέρα. Αυτό όμως, επιτυγχάνεται ιδανικά με μια κίνηση που θα κάνετε από την προηγούμενη νύχτα: απλώστε πλούσιες στρώσεις ενός ενυδατικού lip balm και αφήστε να δράσει για οκτώ ώρες (ενώ κοιμάστε). Το επόμενο πρωί, απλώστε ένα κραγιόν σε ματ υφή, εφαρμόζοντας στο κέντρο των χειλιών μια ιδέα από διάφανο αλλά λαμπερό gloss, και βγείτε στον ήλιο αγέρωχη και σίγουρη για το αποτέλεσμα.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ