Οι 3 πιο σαγηνευτικές τάσεις μακιγιάζ για το φετινό καλοκαίρι

kalokairi-gunaika-ksanthia-kapelo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Μετά την ολοκλήρωση των Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, αποκαλύπτουμε τις πιο μοδάτες τάσεις για να κυκλοφορείτε στις διακοπές πιο chic από ποτέ!

Επιδερµίδα που αποπνέει φρεσκάδα

Η καλά ενυδατωµένη επιδερµίδα είχε την πρωτοκαθεδρία στα παρασκήνια και στις πασαρέλες των µεγάλων σόου, με την τάση να οδηγεί στο εξής απλό: υγιές, φρέσκο πρόσωπο, που αναπνέει ελεύθερα, χωρίς πούδρα ή βαρύmake-up.

Το μυστικό: Φωτίστε με επιμέλεια τα σωστά σηµεία (μάγουλα, χείλη, μέτωπο), επιμένοντας σε περισσότερο highlighter στα «µήλα», στο κόκαλο της µύτης και ψηλά στο µέτωπο.

Η απόχρωση που κυριάρχησε: Χρυσό-μπρονζέ.

Απρόσµενο χρώµα στο βλέμμα

Στις φετινές εβδομάδες μόδας, το χρώµα ήταν παρόν σε όλες τις πασαρέλες. Σχεδόν όλοι οι σχεδιαστές πρότειναν έντονο χρώµα στα μάτια, όμως η µεγαλύτερη τάση ήταν η απλή χρήση µιας γενναίας δόσης έντονης σκιάς, σε μοτίβα που θύμιζαν πίνακες ζωγραφικής.

Το μυστικό: Απλώνετε τις υφές στα βλέφαρα με το δάχτυλο, ώστε να μοιάζουν με πινέλο ζωγράφου (λίγο πιο «βρόμικες» από το κανονικό).

Η απόχρωση που κυριάρχησε: Βαθύ χρυσό στα όρια του καφέ, αλλά και μεταλλικό πορτοκαλί στα όρια του φλογερού μπορντό.

Το απόλυτο ματ στα χείλη

Κάποιες φορές, το µόνο που χρειάζεστε για να καταπλήξετε τα πλήθη είναι ένα κραγιόν. Φέτος, πολλά µοντέλα περπάτησαν στις πασαρέλες σχεδόν αµακιγιάριστα, ίσως λίγο περισσότερο highlighter στα µάτια, αλλά πάντα με ένα φωτεινό κραγιόν στα χείλη: ματ, βελούδινο και κοντά στο φυσικό.  

Το μυστικό: Καλή απολέπιση, έξτρα στρώση balm και ένα πέρασμα με κραγιόν στην πιο κοντινή φυσική απόχρωση με την επιδερμίδα των χειλιών.

Η απόχρωση που κυριάρχησε: βελουτέ ροζ στα όρια του πορτοκαλί.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ