Αυτές τις διακοπές, χωρέστε όλο το μπουντουάρ στο ...τσεπάκι σας

gunaikes-kalokairi-pisina-omorfia-makigiaz-taksidi
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς μικρού μεγέθους, για τις ταξιδιωτικές αποδράσεις σας.

Τα «μίνι» προϊόντα ομορφιάς είναι αληθινά χαριτωμένα -παραπέμποντας σε παιχνιδιάρικες μινιατούρες των αγαπημένων σου καλλυντικών. Είναι όμως και εξίσου βολικά για τις καλοκαιρινές αποδράσεις -αφού χωράνε εύκολα ακόμη και σε ένα μικρό νεσεσέρ-, ενώ αν ταξιδέψετε με αεροπλάνο, μπορείτε να τις μεταφέρετε ελεύθερα στη χειραποσκευή σας. Αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι οι μικροσκοπικές εκδόσεις των προϊόντων ομορφιάς δεν διατρέχουν κίνδυνο να αλλοιωθούν -από την θερμότητα και την υγρασία του περιβάλλοντος-, αφού οι ποσότητές τους φτάνουν και περισσεύουν μέχρι να επιστρέψετε, διατηρώντας όλες τις ιδιότητές τους ακμαίες και ασφαλείς.

Εδώ, σας προτείνουμε ένα πλήρες σετ ομορφιάς και περιποίησης travel-size, που καλύπτει άνετα όλες τις ανάγκες σας για τις μέρες των διακοπών.

Buy now Mίνι Σαμπουάν Ενυδάτωσης με Υαλουρονικό οξύ & Αλόη, Apivita: Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, χαρίζει όμορφα και υγιή μαλλιά. Iδανικό για καθημερινή χρήση.

Buy now Do Son Solid Perfume, Diptyque: Άρωμα σε μορφή balm με νότες από φρέσκα λουλούδια και κύματα της θάλασσας, ιδανικό για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

Buy now Double Wear Stay-In Place Makeup  SPF 10 Travel Size 3N1 Ivory Beige,Estee Lauder: Μake up για αψεγάδιαστη φυσική επιδερμίδα ακόμα και σε συνθήκες ζέστης, υγρασίας και έντονης δραστηριότητας.

Buy now Μini Paddle Brush, Aveda: Επαγγελματική βούρτσα σε πρακτικό μικρότερο μέγεθος για να την έχετε πάντα μαζί σας. Ξεμπερδεύει σωστά τα μαλλιά χωρίς να σπάνε και σας επιτρέπει να ασκείται την ιδανική δύναμη στη διάρκεια του styling.

Buy now Hairdresser’s Invisible Oil Conditioner, Bumble & Bumble: Κοντίσιονερ με μείγμα 6 ελαίων, που προστατεύει από την θερμότητα του styling και τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Buy now Pop Lip Color Travel Size Ruby Pop, Clinique: Ενυδατικό κραγιόν για βελούδινα χείλη, με χρώμα αναλλοίωτο που διαρκεί έως και 8 ώρες.

Buy now Ombre Hypnose Eyeshadow Pencil 01 Bleached Flour, Lancome: Παστέλ σκιά σε σχήμα μολυβιού, που θυμίζει μίνι χαριτωμένο γλειφιτζούρι.

Buy now  In Exteme Dimension Lash Mascara, MAC: Μάσκαρα για θεαματικές βλεφαρίδες με όγκο, σε ειδικό μέγεθος ταξιδιού.

Buy now  Μax Colour Effect Mini Nail Polish 9 Diva Color, Max Factor: Μίνι βερνίκι νυχιών σε πρακτική συσκευασία για να χωράει και στο πιο μικρό νεσσεσέρ.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ