Η beauty list της τελευταίας στιγμής πριν τις διακοπές

i-beauty-list-tis-teleutaias-stigmis-prin-tis-diakopes
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ετοιμάζετε βαλίτσες; Βεβαιωθείτε ότι πήρατε μαζί σας τα πιο απαραίτητα καλλυντικά που θα σας εγγυηθούν το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής σας.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου: Σίγουρα να έχει αντιγηραντική δράση, που σημαίνει ότι επιλέγετε μια φόρμουλα πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά -βιταμίνες Ε και C, συνένζυμο Q 10, ρόδι και υαλουρονικό οξύ-, για να προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων, κηλίδων και πανάδων.

Serum: Στις διακοπές, δεν χρειάζεται να φορτώνετε υπερβολικά την επιδερμίδα σας με  βαριές κρέμες που φράζουν τους πόρους και δημιουργούν επιπλέον σμήγμα. Αντί για την κλασική ενυδατική κρέμα, επιλέξτε έναν ενυδατικό ορό εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και φυτικά εκχυλίσματα που διαθέτουν αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.

Ξηρό λάδι για όλες τις χρήσεις: Τα ξηρά λάδια με εκχυλίσματα φρούτων και λουλουδιών είναι ιδανικά για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά στις διακοπές, επειδή χαρίζουν μεταξένια υφή στην επιδερμίδα χωρίς ίχνος λιπαρότητας, προστατεύουν τα μαλλιά από την αφυδάτωση και αναδεικνύουν το μαύρισμά σας.

Shimmer πούδρα: Σε χρυσή ή μπρονζέ απόχρωση, είναι το must αξεσουάρ του καλοκαιριού.  Χρησιμοποιείστε την για περισσότερη λάμψη στο πρόσωπο (ψηλά στα μήλα ή στα πάνω βλέφαρα), στο μαυρισμένο ντεκολτέ και στους ώμους, για ακαταμάχητες βραδινές εμφανίσεις.

Κραγιόν: Eκτός από τα χείλη, ένα κραγιόν μπορεί να φορεθεί είτε σαν ρουζ, είτε σαν σκιά ματιών. Φροντίστε απλά να επιλέξετε ένα κραγιόν σε ματ υφή σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις φούξια ή ροδακινί.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ