Αυτό το καλοκαίρι ευωδιάστε εξωτικό Τiare

essences-insensees-eau-de-parfum
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Tiare Flower είναι το νέο limited edition άρωμα της σειράς Essences Insensees από την Diptyque.

Το 2014  ήταν η μιμόζα, το 2015 το καλοκαιρινό γιασεμί και το 2016 τα μαγιάτικα τριαντάφυλλα, όλα, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Diptyque για αποστάγματα ευωδιών, τα οποία βασίζονται στο ρυθμό των εποχών και τον κύκλο της συγκομιδής των ανθών. Για τη νέα αρωματική προσθήκη της σειράς Essences Insensées του 2019, ο αρωματοποιός Fabrice Pellegrin –επί χρόνια συνεργάτης της Diptyque- στράφηκε στο άνθος Tiare, που προέρχεται από την Ταϊτή, το μεγαλύτερο νησί του εξωτικού συμπλέγματος της Γαλλικής Πολυνησίας στο Νότιο Ειρηνικό. Το συγκεκριμένο λουλούδι -μακρινός «εξάδερφος» της γαρδένιας- αποτελεί την πηγή προέλευσης ενός φυσικού αιθέριου συστατικού, γνωστού ως έλαιο Tiare.

 Η απόλυτη ωδή στο καλοκαίρι

Το σπάνιο εκχύλισμα του άνθους Tiare διατηρεί αναλλοίωτες όλες τις οσφρητικές αποχρώσεις του φρεσκομαζεμένου άνθους, μαζί με τη δροσιά των αγρών που χαϊδεύει ο ωκεανός, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εξωτική οσφρητική εμπειρία, ξεδιπλώνοντας τις έντονες πτυχές του αρώματος Tiare Flower. Εκτός από το φίνο απόσταγμα του ίδιου του άνθους, μια ανάσα από το άνθος frangipani αναδεικνύει τις εξωτικές, φλοράλ αποχρώσεις του αρώματος ενώ τα αισθησιακά χαρακτηριστικά του απογειώνονται χάρη στην παρουσία της βανίλιας absolute, και σαν ένα απαλό αεράκι από τον ωκεανό, αυτό που ξυπνά τις αισθήσεις στη στιγμή είναι το εκχύλισμα από ροζ πιπέρι, που ολοκληρώνει τη σύνθεση του Tiare Flower.

Για την συγκεκριμένη συλλεκτική έκδοση, η Diptyque διάλεξε από τα αρχεία του Γάλλου υαλουργού Waltersperger (ενός από τους τελευταίους υαλουργούς της Γαλλίας που δουλεύουν παραδοσιακά, με το χέρι) ένα μπουκάλι διακοσμημένο με ακτινωτές γραμμές που θυμίζουν τον ήλιο του μεσημεριού –σημειώστε ότι κάθε γυάλινο κομμάτι που φτιάχνεται από τους τεχνίτες των εργαστηρίων Waltersperger για να φιλοξενήσει το άρωμα, είναι απόλυτα μοναδικό.

Πλημμυρισμένη από ηλιόλουστες νότες και δημιουργώντας μια ωδή στο καλοκαίρι πέρα ως πέρα, η έκδοση Tiare Flower της σειράς Essences Insensées είναι διαθέσιμη στα πολυκαταστήματα attica, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και στο www.atticabeauty.gr

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ