Μην αδυνατίζετε άλλο. Διογκωθείτε!

min-adunatizete-allo-diogkotheite
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η νέα τάση για αναβάθμιση της θηλυκότητας και της ομορφιάς σας είναι η αύξηση του μεγέθους των μυών σας. Ναι, καλά διαβάζετε.

Οι κοκαλιάρικες σιλουέτες είναι πολύ καιρό εκτός μόδας. Οι χυμώδεις καμπύλες γνώρισαν κι αυτές μεγάλες δόξες, αλλά σήμερα, το απόλυτο trend στη γυναικεία σιλουέτα είναι οι διογκωμένοι δικέφαλοι και οι γραμμωμένοι μηριαίοι. Μη το συγχέετε με τη λεπτή, νευρώδη σιλουέτα της Τζένιφερ Άνιστον ή τις πεταχτές φλέβες της Ατζελίνα Τζολί. Το στιλ που αυτή τη στιγμή κυριαρχεί στη διεθνή show biz είναι το σφριγηλό και ελαφρώς ογκώδες σώμα, που επιδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση σταρ όπως η Κάμερον Ντίαζ, η Ρενέ Ζελβέγκερ και η Πάρις Χίλτον.Κατά πώς φαίνεται, οι γυναίκες αρχίζουν να λατρεύουν τα αποτελέσματα μιας σκληρής προπόνησης, επιλέγοντας το σφιχτοδεμένο σώμα από τις καμπύλες και τις πλαστικές επεμβάσεις αδυνατίσματος. Και όπως, αποκαλύπτει ο προσωπικός προπονητής πολλών διασημοτήτων του Χόλιγουντ, Τέντυ Μπας, «...όλες οι γυναίκες που προπονώ παραδέχονται ότι πρώτη φορά στη ζωή τους έχουν όση ενέργεια χρειάζονται για να αντεπεξέλθουν στους πυρετώδεις ρυθμούς της ζωή τους». Γιατί όχι κι εσείς;

Το νέο πρότυπο υγείας και ομορφιάς

«Το πρόβλημα είναι πως μια συνηθισμένη γυναίκα έχει την τάση να παρεξηγεί και να παραβλέπει το ζήτημα της μυϊκής ενδυνάμωσής της -είναι, όντως κάτι, που δεν κυριάρχησε ποτέ ως πρότυπο γυναικείας ομορφιάς», εξηγεί ο Ντάλτον Γουόνγκ, προπονητής διασημοτήτων και σημαντική προσωπικότητα στο χώρο της show biz, με τις συμβουλές του να αποθεώνονται από όλα τα μεγάλα γυναικεία περιοδικά μόδας στον κόσμο (Vogue, Elle, Marie Claire, Allure). «Έχω την εντύπωση ότι μια γυμνασμένη γυναίκα -όχι στα επίπεδα μιας bodybuilder, φυσικά- δείχνει πολύ πιο λαμπερή και χαρούμενη. Είναι επίσης γεμάτη αυτοπεποίθηση και το δέρμα της σφύζει από νεότητα. Και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης και μεθοδικής προπόνησης, σε συνδυασμό με μια καλή διατροφή. Αυτή η νέα τάση ήρθε για να μείνει, μιας και για πρώτη φορά προσφέρει στη γυναίκα τη δυνατότητα να είναι υγιής μέσα από μια μεγαλύτερη μυϊκή μάζα. Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση του μεταβολικού ρυθμού, αύξηση της πυκνότητας των οστών και καταπολέμηση της οστεοπόρωσης. Ακόμη και η σεξουαλικότητά της θα χτυπήσει ταβάνι» λέει ο Γουόνγκ.

Πώς να πετύχετε ένα γυμνασμένο, θηλυκό σωματότυπο

Αναμειγνύοντας  ασκήσεις ενδυνάμωσης στα μηχανήματα, μαζί με ελεύθερα βάρη και αερόβιες δραστηριότητες στην ύπαιθρο, μπορεί κάθε γυναίκα να αποκτήσει ένα σώμα που δεν θα είναι μόνο τονωμένο και μυώδες, αλλά ταυτόχρονα  υγιές και ισορροπημένο. Ένα κλασικό πρόγραμμα που ακολουθούν οι celebrities, περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά είδη ασκήσεων, όπως γιόγκα, αερόβιες δραστηριότητες εντός και εκτός γυμναστηρίου και, βεβαίως βάρη. Το να αποκτήσετε το σώμα που κάνει θραύση στο κόκκινο χαλί δεν είναι εύκολο, αλλά ακούγεται πολύ πιο διασκεδαστικό από το να πεθαίνετε στην πείνα για να μείνετε σταθερή στα κιλά σας.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ