Naomi Campbell: «Δεν είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα»

naomi-campbell Stephen Lovekin
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η Βρετανίδα supermodel μίλησε για την μητρότητα, την ζωή ως εργένισσα αλλά και το πώς έχει ξεπεράσει τα προβήματα εθισμού.

Σε μια νέα συνέντευξη με την Wall Street Journal, η Naomi Campbell αποκάλυψε πως δεν βιάζεται να κάνει παιδιά, αφού νιώθει πως ήδη είναι μητρική φιγούρα για τα πολλά παιδιά που έχει βοηθήσει μέσω της φιλανθρωπικής δράσης της, ειδικά στην Αφρική.

Όταν ρωτήθηκε εάν σκοπεύει να κάνει παιδιά στο μέλλον, η 49χρονη Βρετανίδα απάντησε «όχι ακόμα, θα δούμε τι μου επιφυλάσσει το σύμπαν». Στην συνέχεια η Campbell μίλησε για την ζωή ως ελεύθερη γυναίκα μετά τις πολυσυζητημένες σχέσεις της με επιφανείς άνδρες.

«Το να είσαι μόνη δεν σημαίνει ότι νιώθεις μοναξιά. Δεν έχω χρόνο να βαρεθώ και δεν έχω χρόνο να νιώσω μοναξιά» εξήγησε το supermodel στην συνέντευξη της.

REX/Shutterstock / James Shaw

«Για μένα η ιδιωτικότητα είναι σημαντική για να γνωρίζει ο ένας τον άλλο και πάντα ανησυχώ πως η δουλειά μου δεν το επιτρέπει αυτό. Αλλά έχω τρόπους. Αυτό μου το έμαθε ο Robert De Niro» συμπλήρωσε η Campbell.

Σχετικά με τα προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικά και αλκοόλ, η Campbell τόνισε πως έχει «επιβιώσει», ξεκαθαρίζοντας πως «δεν έχω μια πεντακάθαρη ζωή και ούτε το προσποιούμαι. Ήμουν η πρώτη που είπα ότι είμαι εθισμένη και είμαι τόσο ευγνώμων στο Θεό που αναρρώνω από τον εθισμό και το αλκοόλ».