Μάσκα θρέψης και ενυδάτωσης με αληθινό γιαούρτι

maska-giaourti-aggouri-gunaika-omorfia-prosopo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η πρώτη 100% ελληνική superfood μάσκα προσώπου είναι εδώ από τον Κορρέ.

Για να αποκτήσετε μια επιδερμίδα που να φαίνεται -αλλά και να είναι- αληθινά υγιής, λαμπερή και νεανική, δεν έχει τόση σημασία ο αριθμός των προϊόντων περιποίησης που χρησιμοποιείτε, αλλά τα συστατικά που περιέχουν και πώς αυτά ακριβώς μπορούν να βοηθήσουν την επιδερμίδα σας να ανεγεννηθεί. Ένα τέτοιο συστατικό είναι το γιαούρτι. Μπορεί ακόμη να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά τα εξαιρετικά οφέλη του γιαουρτιού, τόσο στην μακροπρόθεσμη υγεία του οργανισμού όσο και στην άμεση τόνωση της όψης της επιδερμίδας, αποτελεί κοινό μυστικό των κοσμετολόγων και των δερματολόγων επί αιώνες -οψίμως και των beauty bloggers. Ο λόγος; Τα εκπληκτικά οφέλη που προσφέρει το αγνό, ελληνικό γιαούρτι στην μεταμόρφωση της επιδερμίδας, μετουσιώνοντας σε άμεση πράξη την μείωση ερεθισμών, την βελούδινη υφή της επιδερμίδας και την σταθερή αντίστασή της ενάντια σε όλους τους παράγοντες ποτυ οδηγούν στην πρόωρη γήρανση.

Η πρώτη επιλογή στις επόμενες skincare αγορές σας: Η νέα μάσκα προσώπου Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask της Κοrres, περιέχει φρέσκο ελληνικό γιαούρτι σε μια απολαυστική βελούδινη mousse υφή, αληθινό superdose «αντίδοτο» για μία stress-free, φωτεινή και υγιή όψη δέρματος.Η δημιουργία της αποτελεί παγκόσμια καινοτομία, αφού για πρώτη φορά η σύνθεση μιας μάσκας περιέχει αληθινό ελληνικό γιαούρτι, που ενισχύεται με μια προηγμένη τεχνολογία η οποία βοηθά στη διατήρηση του μικροβιώματος σε υγιή επίπεδα (επιστημονική ενημέρωση: το μικροβίωμα είναι ένα σύστημα αμυντικών μικροοργανισμών που προστατεύουν από μικρόβια και ρύπους, μοναδικό για τον κάθε άνθρωπο, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής άμυνας του δέρματος).

Παράλληλα, η νέα μάσκα Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask της Κοrres περιέχει έξτρα δόσεις πρεβιοτικών και προβιοτικών, τα οποία χαρίζουν ακόμη περισσότερη λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα. Αρκεί μια πλούσια στρώση από το προϊόν σε καθαρό και στεγνό δέρμα για να διαπιστώσετε τη διαφορά: μετά από 15 λεπτά θα έχετε ένα νέο, φρέσκο, λαμπερό και δροσερό πρόσωπο που ακτινοβολεί.Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες, η νέα μάσκα Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask της Κοrres με γιαούρτι, θεωρείται ως η κορυφαία λύση άμεσης φροντίδας του δέρματος μετά από την έκθεσή της στην ατμοσφαιρική ρύπανση, στον ήλιο και στο εργασιακό στρες, μιας και το ελληνικό γιαούρτι (βασική πηγή της φόρμουλας) είναι ένα πραγματικά superfood, πλούσιο σε πρωτεΐνες, σε super dose για το δέρμα. Το 100% των γυναικών που δοκίμασαν τη νέα μάσκα Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask της Κοrres (θα τη βρείτε σε όλα τα φαρμακεία) επιβεβαίωσαν την αίσθηση του ισορροπημένου βαθιά ενυδατωμένου δέρματος με υγιή όψη από τα πρώτα 15 λεπτά εφαρμογής του προϊόντος.
Έξτρα tip: Διατηρείτε τη μάσκα στο ψυγείο για ακόμη πιο τονωτικό, extra-cooling effect.

THE BEAUTY TEAM