Η νέα τάση «beauty in the city» ήρθε στην Ελλάδα!

esthederm
ΤΡΙΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Βρείτε την προσωπική σας καμπίνα ομορφιάς σε όλα τα επιλεγμένα φαρμακεία που συνεργάζονται με την εταιρεία δερμοκαλλυντικών, Institut Esthederm.

Κάθε ώρα, μέρα, εβδομάδα, μήνα ή εποχή, όλες οι γυναίκες αναζητούν εκείνους τους επιστημονικούς τρόπους που θα διατηρήσουν τη λάμψη και θα αναβαθμίσουν την νεότητα της επιδερμίδας τους -είτε πρόκειται για εξειδικευμένα καλλυντικά, είτε για τελετουργίες περιποίησης σε ένα στούντιο αισθητικής. Αλλά από σήμερα, όλα γίνονται ακόμη πιο εύκολα και άμεσα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας στις καμπίνες ομορφιάς της Institut Esthederm (σε επιλεγμένα φαρμακεία) και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, οι οποίοι θα σας προσφέρουν όχι μόνο συμβουλές, αλλά και προϊόντα ή θεραπείες απολύτως προσαρμοσμένα στον τύπο, την ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Με βασικό προσανατολισμό τη διαχείριση της ηλικιακής ωρίμανσης, η εξειδικευμένη (high-tech) σειρά επαγγελματικής φροντίδας της Institut Esthederm, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μία σειρά από μοναδικές αισθησιακές υφές, τελετουργίες και επιστημονικά πρωτόκολλα ομορφιάς στις ειδικές καμπίνες που έχουν δημιουργηθεί σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Με τη βοήθεια του πιστοποιημένου προσωπικού σύμβουλου ομορφιάς της Institut Esthederm, στην αρχή θα λάβετε μια πλήρη διάγνωση για τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας σας και κατόπιν θα απολαύσετε μια δωρεάν υπηρεσία χαλάρωσης και αποτελεσματικού καθαρισμού της επιδερμίδας μέσω τεχνικών πιεσοθεραπείας (Cellular Water) και άλλων αποκλειστικών θεραπειών με προϊόντα της Institut Esthederm.

Απολαύστε κι εσείς τη μοναδική εμπειρία ολοκληρωμένης φροντίδας από την Institut Esthederm σε επιλεγμένα φαρμακεία και τα άμεσα ορατά αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

THE BEAUTY TEAM