Άρωμα σε patch ή σε bracelet;

diptyque
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

H Diptyque καινοτομεί για άλλη μία φορά δημιουργώντας νέους, πρωτότυπους τρόπους για να φοράτε άρωμα.

Από τη δημιουργία των πρώτων κεριών, που πρόσφεραν όχι μόνο φως, θαλπωρή αλλά και υπέροχη ευωδιά, μέχρι τη δημιουργία μιας κλεψύδρας που κλείνει μέσα της την αρωματική ατμόσφαιρα της πρώτης μπουτίκ Diptyque στη λεωφόρο Saint Germain 34, o γαλλικός οίκος αρωμάτων δεν παύει να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Σήμερα, δύο νέα προϊόντα έρχονται να προσφέρουν ένα πρωτοποριακό οσφρητικό πεδίο δράσης, επιτρέποντας να συνδυάζετε αρώματα ανάλογα με την διάθεση ή τo dress code σας.  

Perfumed stickers σε συσκευασία με πέντε αρωματικά αυτοκόλλητα για το δέρμα:  Η Diptyque σε συνεργασία με τον γαλλικό οίκο Maison Marbella, που εφηύρε τα κοσμήματα δέρματος, δημιούργησαν έναν καινοτόμο και εύκολο τρόπο να φοράτε άρωμα: το αρωματισμένο patch. Κάθε ένα από τα αυτοκόλλητα μπορεί να τοποθετηθεί όπου εσείς θέλετε -στο εσωτερικό του καρπού, στη βάση του αυχένα ή στην καμπύλη του ώμου- απελευθερώνοντας το άρωμά τους σταδιακά όλη την ημέρα. Φτιαγμένα από ματ σατέν, με τα χαρακτηριστικά ανάγλυφα μπαρόκ διακοσμητικά να προσθέτουν φίνες γραφιστικές πινελιές στο σώμα, τα perfumed stickers συνοδεύουν τη διάθεσή σας με ένα σπάνιο άρωμα και το ανάλογο σχέδιο :τριαντάφυλλο για το Eau Rose, τουμπερόζα για το Do Son και κύκνος για το l' Ombre dans l' Eau.

Perfumed bracelet με dispenser και επίχρυση αγκράφα: Φτιάξτε το αρωματικό σας bracelet στο μέγεθος του καρπού σας, ξετυλίγοντας την ασπρόμαυρη πλεγμένη κλωστή, η οποία είναι ποτισμένη από το άρωμα που υπάρχει μέσα από το οβάλ μαύρο dispenser. Το βραχιόλι μπορεί να κουμπωθεί και να ξεκουμπωθεί εύκολα χάρη στην επιχρυσωμένη αγκράφα, ενώ το απαλό άγγιγμα του bracelet στο δέρμα σας είναι αυτό που πυροδοτεί τη μαγεία, απελευθερώνοντας μια έντονη οσφρητική αύρα με κάθε κίνηση του χεριού σας.Το βραχιόλι διατίθεται στα αρώματα Do Son, Eau Rose και Tam Dao.

Τα προϊόντα Diptyque διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών & στο www.atticabeauty.gr

THE BEAUTY TEAM