Το έξυπνο beauty shopping

to-eksupno-beauty-shopping
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Πώς θα μειώνετε το κόστος και θα διπλασιάζετε τα οφέλη ομορφιάς σε κάθε νέο προϊόν φροντίδας που αγοράζετε.

Τι θα σας έκανε πιο χαρούμενη την ώρα που ετοιμάζεστε να αγοράσετε ένα βασικό προϊόν φροντίδας του δέρματός σας; Η αποτελεσματικότητα της σύνθεσής του ή η οικονομική τιμή του; Αν η απάντησή σας είναι «και τα δυο», τότε ψάξτε για κάποια προϊόντα που μπορούν να σας τα προσφέρουν. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βγείτε για beauty shopping, βάλτε πρώτες στη λίστα σας εκείνες τις φόρμουλες που συνδυάζουν πολλά οφέλη σε ένα. Το κέρδος σας είναι διπλό: μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων και χώρου στα ντουλαπάκια σας, περισσότερη αποτελεσματικότητα και ευκολία στη ρουτίνα ομορφιάς σας.

Τρία από τα πιο βασικά προϊόντα φροντίδας, που συνδυάζουν πολλαπλές ιδιότητες σε μια συσκευασία είναι τα παρακάτω:

Λοσιόν καθαρισμού, που συνδυάζει καθαρισμό και φροντίδα: Για την πρώτη και τελευταία κίνηση ομορφιάς της επιδερμίδας σας αναζητήστε μια λοσιόν καθαρισμού που περιέχει 95% φυσικά αποστάγματα φρούτων, φυτών και βοτάνων (το χαμομήλι και η αλόη είναι must), μαζί με βιταμίνη Ε. Ελέγξτε επίσης εάν είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, και, φυσικά, να μην περιέχει οινόπνευμα. Μια τέτοια σύνθεση λοσιόν, πέρα από τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου πρωί και βράδυ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που θαμπώνουν την όψη της επιδερμίδας και προσδίδει διαρκή ενυδάτωση.

Κρέμα προσώπου, που συνδυάζει ενυδάτωση και αντιγήρανση: Μπορεί η δουλειά που πρέπει να κάνει μια κρέμα είναι η ενυδάτωση, αλλά επενδύστε σε μια φόρμουλα που μπορεί να κάνει και κάτι πολύ πιο σημαντικό: να μειώνει τις ρυτίδες δραστικά. Μια τέτοια κρέμα που πολεμά ταυτόχρονα την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση, συνήθως περιέχει ceramides (βοηθούν το δέρμα να διατηρείται σφριγηλό και ελαστικό), προβιταμίνη Β5 σε συνδυασμό με νιασίνη και νανολιπίδια (για ενίσχυση της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος), και οπωσδήποτε βιταμίνη Ε (διακρίνεται για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες). Σιγουρευτείτε ότι δεν περιέχει propylene glycol, silicon oil, paraffin και parabens.

Λάδι σώματος, που συνδυάζει απαλότητα και αυτομαύρισμα: Ανεβάστε την ενυδάτωση και την σέξι όψη του δέρματός σας σε υψηλότερο επίπεδο επιλέγοντας ένα ξηρό λάδι σώματος με πλούσια σύνθεση θρεπτικών ελαίων και shimmer, το οποίο χαρίζει μια φυσική μπρονζέ λάμψη. Το κύριο χαρακτηριστικό ενός τέτοιου λαδιού είναι ότι απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ενώ μοσχομυρίζει χάρη στα αιθέρια έλαια της σύνθεσής του. Ταυτόχρονα, αναζητήστε στη φόρμουλά του ξηρού λαδιού βιταμίνη Α και ιχνοστοιχεία, τα οποία θεωρούνται ιδανικά για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος και την διατήρηση της ελαστικότητάς της.

THE BEAUTY TEAM