Αυτή είναι η νέα τάση για ένα βλέμμα που θυμίζει ηφαίστειο!

auti-einai-i-nea-tasi-gia-ena-blemma-pou-thumizei-ifaisteio-nea-tasi-gia-ena-blemma-pou-thumizei-ifaisteio
ΤΡΙΤΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ruby Nudes: το πιο hot μακιγιάζ ματιών για το χειμώνα 2020 κινείται πάνω σε γήινες αποχρώσεις με έντονες μεταλλικές πινελιές.

Ο χειμώνας απαιτεί ιδιαίτερες χρωματικές παλέτες για το μακιγιάζ των ματιών, με σκοπό τη δημιουργία ενός βλέμματος που αποπνέει θαλπωρή και ηρεμία, χωρίς ωστόσο να χάνει την ενέργεια και την ένταση του. Μιλάμε για σκιές ματιών σε ζεστές αποχρώσεις, που κινούνται γύρω από γήινα ροζ, καφεκόκκινα και θερμές τερακότες -όπου όλες μαζί μπορούν να προσφέρουν ατελείωτους συνδυασμούς- συν μια δόση από καθαρή γήινη δύναμη: το μέταλλο.

Οι σχεδιαστές μόδας φαίνεται πως λατρεύουν αυτή την τάση και οι φημισμένοι make up artists έσπευσαν την φετινή σεζόν να ξετυλίξουν τη δημιουργικότητα τους γύρω από μια τέτοια χρωματική παλέτα, κυρίως επειδή παρουσιάζει το εξής φανταστικό χαρακτηριστικό: ταιριάζει ιδανικά σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε στιλ γυναίκας. Επιπλέον, οι συνδυασμοί είναι τόσοι πολλοί που μπορείτε να κινηθείτε με άνεση από το πρωινό έως το βραδινό μακιγιάζ, ανάλογα με τη διάθεσή σας και την έμπνευση της στιγμής.

Εκείνες που αγαπούν το πιο φυσικό look θα αντλήσουν την έμπνευση τους από τα shows της Max Mara και της Veronica Beard: ελάχιστη παλ ροζ-nude σκιά στο κινητό βλέφαρο πάνω σε μια τέλεια επιδερμίδα με φυσικά χείλη, χαρίζουν ένα καθαρό, κομψό και σοφιστικέ αποτέλεσμα για κάθε ώρα της ημέρας.


Οι φαν των trends θα ενθουσιαστούν με το μονοχρωματικό μακιγιάζ ματιών: το μονοχρωματικό Ruby Nudes εμφανίστηκε ιδιαίτερα στις πασαρέλες των οίκων Anna Sui, Rodarte και Aigner. Για να πετύχετε το συγκεκριμένο look δεν έχετε παρά να συνδυάσετε στους ίδιους τόνους σκιά ματιών, κραγιόν αλλά και ρουζ, για το πιο φρέσκο και νεανικό μακιγιάζ που θα μπορούσατε να έχετε. Το σχεδιαστικό δίδυμο Rodarte έκανε ένα βήμα παραπάνω, ολοκληρώνοντας το monochromatic μακιγιάζ των κοριτσιών με άφθονο ασορτί γκλίτερ.

Το αυθεντικό Ruby Nudes by Korres: πρόκειται για μια παλέτα έξι ματ και μεταλλικών σκιών σε nude και ruby τόνους, ιδανικές για highlighting του βλεφάρου, διακριτικό μακιγιάζ, αλλά και out-of-the-box fire-ruby smokey eye look! Η liquid-to-powder φόρμουλα, εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και πούδρα καλαμποκιού, δημιουργεί μία ανάλαφρα κρεμώδη υφή, για υψηλή απόδοση χρώματος, διάρκεια, ομοιόμορφη εφαρμογή, εύκολο blending και μεταξένιο τελείωμα.Αν και η συγκεκριμένη χρωματική παλέτα λειτουργεί ιδανικά χωρίς μάσκαρα, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα στο επάνω βλέφαρο αν νιώσετε ότι θέλετε να υπογραμμίσετε παραπάνω το βλέμμα σας.

THE BEAUTY TEAM