Τι δεν πρέπει να χάσεις την Black Friday

black-friday
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ρούχα για όλους, εξοπλισμό για το σπίτι και φυσικά θεραπείες και προϊόντα ομορφιάς ή περιποίησης μαλλιών που δεν πρέπει να λείψουν από τη λίστα αγορών σε προνομιακές τιμές, με αφορμή την black Friday που πλησιάζει.

Fashion offers

Οι εκπτώσεις είναι σχεδόν συνώνυμες με τη μόδα και στο μυαλό μας έχουμε συνδυάσει, όχι αδίκως, την black Friday με την ανανέωση και τον εμπλουτισμό της γκαρνταρόμπας μας.

Είτε πρόκειται για εμάς, είτε για τους φίλους και τους συγγενείς μας (μην ξεχνάμε πως οι ονομαστικές εορτές πέφτουν βροχή το επόμενο διάστημα, υπάρχει ένας προορισμός, επίγειος ή ψηφιακός, για τις αγορές μας. Στην Black Friday λοιπόν συμμετέχει και η INTERSPORT με top brands έως -50% στο eShop και στα 50 καταστήματα. Προλάβετε γυναικεία και ανδρικά παπούτσια από 34,99€ και ανδρικά, παιδικά και γυναικεία μπουφάν από 35,99€. Αγοράστε τα αγαπημένα σας online, κι αν δε σας κάνουν, τα αλλάζετε δωρεάν, εύκολα και γρήγορα σ’ ένα από τα κατάστημα σε όλη τη χώρα.

Black Friday Beauty Offers

Ποια πολυτελή προϊόντα ομορφιάς ντύνονται στα «μαύρα» αυτή την εβδομάδα και σας καλούν να τα αποκτήσετε μισοτιμής. 

Για όλο το σώμα

Beautiful Countdown Advent Calendar της Apivita, από 43,89€ μόνο 26,34€!  

Ένας πραγματικός θησαυρός ομορφιάς που περιλαμβάνει  12 προϊόντα έκπληξη, για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας το πιο εορταστικό παιχνίδι αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα, με 12 προϊόντα καθαρισμού, μαλλιών, σώματος και προσώπου σε τιμή έκπληξη!

Το άρωμα

Candy Sugar Pop Eau De Parfum, από 81,69€ μόνο 49,01€!

Aν περιμένατε καιρό για να αποκτήσετε το αγαπημένο σας άρωμα τώρα είναι η ευκαιρία. Αποκτήστε στην πιο χαμηλή τιμή το εθιστικό άρωμα της Prada που σαγηνεύει τις αισθήσεις, με νότες από πράσινο μήλο, μανόλια, ροδάκινο, βανίλια και καραμέλα.

Η θεραπεία ομορφιάς

Golden Plasma Lift, από 300€ μόνο 99€!

Το Ινστιτούτο Ομορφιάς ΜF Day Spa, προσφέρει τη θεραπεία ανανέωσης Golden Plasma Lift, που μειώνει τις ρυτίδες, τη χαλάρωση και εξασφαλίζει νεανική εμφάνιση χωρίς νυστέρι. Η συγκεκριμένη θεραπεία ανάπλασης προσώπου με πλάσμα, εγγυάται αναδόμηση, σύσφιξη και νεανικό δέρμα χωρίς την χρήση ενέσιμων υλικών, διαρκεί περίπου 30 λεπτά και μετά από 4 εφαρμογές τα αποτελέσματα διαρκούν για ένα τουλάχιστον χρόνο. Η Golden Plasma Lift εφαρμόζεται με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος που δημιουργεί κλασματικούς μικροτραυματισμούς (ανεπαίσθητους στο μάτι) με μια πρωτοποριακή τεχνολογία φωτός, που επιτρέπουν τη βαθιά απορρόφηση ορών με αρνητικά ιόντα μέσα στο δέρμα, επεμβαίνοντας δραστικά στις κυτταρικές λειτουργίες ανάπλασης του δέρματος.

Για τα μαλλιά

Το κορυφαίο εργαλείο styling μαλλιών GHD platinum, από 249€ μόνο 149,40€!

Aν θέλετε να αποκτήσετε μια επαγγελματική συσκευή για το styling των μαλλιών σας εμκεταλλευτείτε την καταπληκτική προσφορά και κάντε δικό σας το GHD PLATINUM TROPIC SKY STYLER, σε τιμή-σοκ, βιώνοντας την εμπειρία του απόλυτου styling χωρίς να διακινδυνεύετε την υγεία των μαλλιών σας. Με τεχνολογία Trizone και 6 έξυπνους αισθητήρες (3 σε κάθε πλάκα) που εξασφαλίζουν μηδενική απώλεια θερμότητας κατά τη διάρκεια του styling και σταθερή θερμοκρασία στους 185°C, τη βέλτιστη θερμοκρασία styling για άψογο αποτέλεσμα και υγιή μαλλιά, το GHD PLATINUM TROPIC SKY STYLER είναι ικανό να τιθασεύσει ακόμα και τα πιο δύσκολα μαλλιά με ένα μόνο πέρασμα, δίνοντας εκτυφλωτική λάμψη μεγάλης διάρκειας, και απόλυτη προστασία των βαμμένων μαλλιών. Η συσκευασία περιλαμβάνει το GHD PLATINUM TROPIC SKY STYLER σε συλλεκτική έκδοση καθώς και θήκη μεταφοράς και θερμοπροστασίας σε μοβ χρώμα.

Home offers

Κεριά σπιτιού από την Diptyque, από 62€ μόνο 37,20€

Σας λείπει ένα αρωματικό κερί για το σαλόνι ή μια αύρα θετικής ενέργειας για χαλάρωση και ηρεμία στο υπνοδωμάτιό σας; Χρησιμοποιείστε το συλλεκτικό κερί The Legend Of The North Pine Tree Of Light Candle της Diptyque, εμπνευσμένο από το χιονισμένο πευκοδάσος μέσα στο οποίο ζεί ένα μυθικό πνεύμα που έρχεται από την Ανατολή. Με κύριες νότες το πεύκο, το έλατο και τον κέδρο, αυτή η συλλογή κεριών μεταμορφώνεται στο πιο ιδανικό δώρο για τις γιορτές.

Χριστούγεννα πλησιάζουν και η black Friday είναι η τέλεια ευκαιρία για αγορές που θα στολίσουν, θα εξοπλίσουν και θα φρεσκάρουν την εικόνα του σπιτιού σας. Στο kouzinika θα βρείτε προσφορές για την κουζίνα, το μπάνιο και το BBQ, σε εκπληκτικές τιμές.