Η ιδιαίτερη περίπτωση του διορθωτικού μακιγιάζ

i-idiaiteri-periptosi-tou-diorthotikou-makigiaz
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μάθετε τα πάντα για τα ειδικά foundations, που αφορούν πολύ αυξημένες ανάγκες κάλυψης της επιδερμίδας.

Σε οποιαδήποτε ηλικία, μια γυναίκα μπορεί να αντιμετωπίσει μόνιμες ανομοιομορφίες ή προσωρινά ευαισθητοποιημένη επιδερμίδα, εξαιτίας έντονων ουλών από ακμή και ατυχήματα έως πιο αντιαισθητικών σημαδιών που προκαλούν παθήσεις όπως τα αγγειώματα ή η λεύκη. Αλλά το ίδιο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσουν και κάποιες γυναίκες, οι οποίες αναζητούν αποτελεσματικό τρόπο για να κρύψουν την κοκκινίλα που έχει προκληθεί από μια επέμβαση λέιζερ ή εγχύσεις κατά των ρυτίδων. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, το συνηθισμένο μακιγιάζ δεν αρκεί για να καλύψει το πρόβλημα, και αυτές οι γυναίκες βιώνουν τις δερματικές τους ατέλειες ως αισθητικό μειονέκτημα με σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία τους.

Ωστόσο, οι δερματολόγοι έχουν να προτείνουν τη λύση του διορθωτικού foundation, το οποίο παρέχει πλήρη κάλυψη και είναι σχεδιασμένο να πληροί τα κριτήρια υψηλής ανοχής, χωρίς να περιορίζει τη δράση των μετεπεμβατικών προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας. Φυσικά, στις περιπτώσεις αυτές, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε δερματολόγο, επειδή θα αντιμετωπίσει την παθολογία και θα προτείνει την κατάλληλη βάση μακιγιάζ υψηλής ανοχής και κάλυψης, ανάλογα με την περίπτωσή σας.

 Τι είναι το διορθωτικό μακιγιάζ: Το ποσοστό των χρωστικών στις καλυπτικές βάσεις είναι σημαντικά υψηλότερο από αυτό των παραδοσιακών, και συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 25 και 30%. Προσφέροντας μεγαλύτερη κάλυψη και αξιοπιστία, αυτό το είδος foundation σας επιτρέπει να καλύπτετε αποτελεσματικά όλες τις ατέλειες και για μεγάλο διάστημα. Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετές επιλογές διορθωτικού μακιγιάζ ,που κάνουν το αποτέλεσμα να φαίνεται τελείως φυσικό. Ουσιαστικά, τα διάφορα χρώματα επιτρέπουν τη βέλτιστη κάλυψη για όλες τις κατηγορίες ατελειών και το μόνο που χρειάζεστε είναι να τοποθετήσετε το σωστό χρώμα, το οποίο θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του δέρματός σας, ώστε να διορθώσετε αποτελεσματικά την εικόνα σας, μειώνοντας τις ουλές ή τις ρυτίδες και καλύπτοντας τις δυσχρωμίες. Και όλα αυτά χωρίς να δίνουν την εντύπωση ενός «προσωπείου», αφού οι συνθέσεις αυτών των βάσεων περιέχουν ειδικές καθαρές χρωστικές. Η ρευστή ή συμπαγής υφή παραμένει εξαιρετικά ελαφριά, απαλή και λεπτή. Δεν πνίγει την επιδερμίδα, απλώνεται εύκολα και προσαρμόζεται ώστε να καλύπτει τις ατέλειες χωρίς να την βαραίνει.

Η παλέτα των διορθωτικών βάσεων μακιγιάζ:

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει μια συγκεκριμένη θεωρία περί των χρωμάτων που αφορούν στην καλύτερη δυνατή κάλυψη κάθε ατέλειας ξεχωριστά.

- Το πράσινο εξουδετερώνει το κόκκινο (ερυθρο-ευρυαγγείες, πρόσφατες ουλές, αιμαγγειώματα κ.λπ.) και μειώνει τις κοκκινίλες.

- Το κίτρινο εξουδετερώνει το μπλε-μελανό χρώμα (μαύροι κύκλοι, αγγειώματα κ.λπ.).

- Το καφέ καλύπτει το άσπρο.

- Το κοραλλί εξουδετερώνει τις καφέ ατέλειες.

- Το μωβ εξουδετερώνει κιτρινίλες και θαμπάδα.

- Το μπεζ κάνει πιο απαλές τις γραμμές του προσώπου.

- Το άσπρο χαρίζει ελαφριά ομοιομορφία και προσελκύει το φως.

 ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM