Ποιο είναι το τέλειο ξανθό για τις Γιορτές;

poio-einai-to-teleio-ksantho-gia-tis-giortes
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μα, το σαμπανιζέ, προφανώς.

Αν θέλετε να πρωταγωνιστήσετε στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κυκλοφορώντας ανάμεσα στους υπόλοιπους καλεσμένους με την αύρα μιας αυθεντικής σταρ, μια είναι η κορυφαία σας επιλογή: να αποκτήσετε τα πιο λαμπερά, φωτεινά και ...γιορταστικά ξανθά μαλλιά. Αλλά δεν μιλάμε για όποια κι όποια απόχρωση ξανθού, παρά για μια πολύ συγκεκριμένη: το χρυσόξανθο της σαμπάνιας. Διαβάστε τις επαγγελματικές συμβουλές για να κάνετε την πιο δραστική αλλαγή στην εικόνα σας εν όψει κοσμικών πάρτυ και ρεβεγιόν, αποκτώντας το απόλυτο χρώμα-φετίχ στα μαλλιά σας (ακόμη και αν δεν είστε καν ξανθιά):

 Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε γυναίκα ξανθιά, λένε οι ειδικοίΚατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το μεγαλύτερο ποσοστό των ξανθών αναζητούν μια επιπλέον δόση λάμψης και γιορτινής πολυτέλειας στα μαλλιά τους και επιλέγουν το ξανθό-χρυσό και το πλατινέ. Το ιδανικό μείγμα μεταξύ αυτών των δυο φωτεινών χρωμάτων είναι η σαμπανιζέ απόχρωση! Όταν μάλιστα η ρίζα είναι σε πιο ζεστά χρώματα τείνοντας προς το μπεζ, τότε όλο το look των μαλλιών σας μοιάζει πραγματικά με ένα ποτήρι σαμπάνιας, που ξεχειλίζει από λάμψη και γοητεία.

Για τις γυναίκες που δεν είναι κατεξοχήν ξανθές, αλλά θέλουν να προσθέσουν μια σταγόνα από την εκρηκτική ακτινοβολία του σαμπανιζέ χρώματος, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς δυο ασφαλείς επιλογές: Οι καστανές, θα αναβαθμίσουν το look τους επιλέγοντας μια βαφή balayage με φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στη χροιά της ροζ σαμπάνιας, ενώ οι πιο μελαχρινές μπορούν να δημιουργήσουν ξεχωριστές εκλάμψεις στα μαλλιά τους φωτίζοντάς τα με διάσπαρτες ανταύγειες στο χρώμα του χρυσού-μελί, δίνοντας μια πιο γήινη και  γλυκιά αίσθηση του ολόλαμπρου σαμπανιζέ.

THE BEAUTY TEAM