Αυτά είναι τα πιο hot trends για τα νύχια της φετινής σεζόν

gunaika-kokkino-kragion-nuxia
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Συλλέξαμε τις 6 πιο λαμπερές προτάσεις για εορταστικά -και όχι μόνο- μανικιούρ.

Οι nail artists των κομμωτηρίων Telis Kikeris μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, προτείνουν τις πιο μοδάτες επιλογές για μια λαμπερή εμφάνιση των νυχιών σας, είτε ως τελική ιδέα για ένα total Χριστουγεννιάτικο look, είτε για μια all-day εικόνα των δαχτύλων σας για όλη τη σεζόν. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτές οι τάσεις παίζουν εύκολα από το χαριτωμένο έως το μετρημένο και από το παιχνιδιάρικο μέχρι το αυστηρό, με μερικές απλές παραλλαγές, ανάλογα με το mood και το style του γενικότερου μακιγιάζ και της γκαρνταρόμπας σας.    

- Oι πέρλες κάνουν την εμφάνισή τους, εκτός από τα αξεσουάρ και τα ρούχα, και στα νύχια! Eάν θέλετε να δώσετε στο μανικιούρ σας μια πιο glamorous εκδοχή, επιλέξτε πέρλες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα για να καταπλήξετε σε κάθε σας εμφάνιση, ειδικά τώρα τις Γιορτές.

- Τα μίνιμαλ και τα γεωμετρικά σχέδια θα κυριαρχήσουν φέτος τον χειμώνα. Διαγώνιες γραμμές που χωρίζουν το νύχι στα δύο, χρωματιστές γραμμές, ακαθόριστα σχέδια θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε!

- Τα νύχια με σχεδιασμένα μισοφέγγαρα στη βάση ή στην άκρη τους, συνεχίζουν για μια ακόμη χρονιά να αποτελούν ένα ελκυστικό και σοφιστικέ στυλ μανικούρ. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα looks, μπορείτε να επιλέξετε χρυσές ή μεταλλικές αποχρώσεις για το σχεδιασμό των μισοφέγγαρων.

 - Glitter και λάμψη είναι το ζητούμενο για ένα θεαματικό look των νυχιών σας, που μπορείτε να το απολαύσετε από το πρωί στη δουλειά μέχρι και τις κοσμικές σας εξόδους. Διαλέξτε glitter χρώματα που θα απλώσετε είτε σε όλα τα νύχια είτε σε κάποια απ’ αυτά, φροντίζοντας να επιλέξετε τις πιο trendy αποχρώσεις του φετινού χειμώνα, δηλαδή χρυσό, ροζ χρυσό, nude και ασημί.

- Τα nude νύχια είναι μια διαχρονική επιλογή και ταιριάζουν τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά μανικιούρ, και αποτελούν ιδανική απόχρωση για γυναίκες  που δε είναι πλέον τινέιτζερς, αλλά και εκείνες που ακολουθούν ένα αυστηρό επαγγελματικό προφίλ -είτε ενδυματολογικά, είτε στο μακιγιάζ τους. Ωστόσο, όποια nude απόχρωση βερνικιού και αν επιλέξτε (ροζ, μπεζ, ανοιχτό καφέ και γκρι), θα είστε πάντα εντός concept.

- Οι μπορντό και σκούρες κόκκινες αποχρώσεις ανήκουν αδιαμφισβήτητα στη κορυφή της λίστας για ένα χειμωνιάτικο classy μανικιούρ, με τις διαχρονικές Burgundy/Oxblood αποχρώσεις να κλέβουν την παράσταση.

THE BEAUTY TEAM