5 αρωματικά κεριά που μυρίζουν Χριστούγεννα

5-aromatika-keria-pou-murizoun-xristougenna-aromatika-keria-pou-murizoun-xristougenna
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Πλημμυρίστε το σπίτι σας με νότες από σπάνια άνθη, βότανα, και πολύτιμα μπαχαρικά, δημιουργώντας την πιο γαλήνια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μόλις μία ανάσα μακριά, και συχνά πιάνετε τον εαυτό σας να αναρωτιέται, ποιο θα είναι εκείνο το ιδιαίτερο δώρο που θα κλέψει την καρδιά των αγαπημένων σας προσώπων. Οι ιδέες πολλές και το window shopping ατελείωτο, ωστόσο πάντα υπάρχει μία γλυκιά αίγλη, που συνοδεύει τα αντικείμενα που φτιάχνουν ατμόσφαιρα στο χώρο. Συνεπώς, τι πιο ιδανικό από ένα αρωματικό κερί, που μπορεί να στολίσει κάθε σπίτι και να απογειώσει την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια υπέροχων εορταστικών τραπεζιών; 

Έχουμε τις ιδανικές προτάσεις.

 Lucky Flowers της Diptyque: Με νότες τριαντάφυλλου, γαρίφαλου και γλυκάνισου, αυτό το αρωματικό κερί δημιουργεί ένα λαμπερό, ελπιδοφόρο τόνο για την έξοδο της παλιάς χρονιάς και την υποδοχή της νέας. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την ενέργεια και τα διακοσμητικά γούρια του τριφυλλιού και της maneki-neko γάτας φέρουν καλή τύχη.

Notte Di Stelle Holiday Candle της Αcqua Di Parma: Ένα κερί σε συλλεκτική έκδοση (με το μοναδικό σχεδιασμό του Ιταλού καλλιτέχνη Gio Pastori), το οποίο αναδύει ένα ζεστό και λαμπερό άρωμα με κυρίαρχες τις βαλσαμικές νότες του πεύκου, που δημιουργούν μια σπινθηροβόλα ατμόσφαιρα με πικάντικες γαργαλιστικές πινελιές.

Dark Amber & Ginger Lily Home Candle της Jo Malone: Κάντε μία μικρή κίνηση πολυτέλειας και μεταμορφώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας σε ένα δάσος από αρωματικά κοκτέιλ σπάνιου ξύλου Kyara, κεχριμπάρι, μαύρη ορχιδέα, μαύρο κάρδαμο, τζίντζερ και νούφαρο. Η ευωδιά του συγκεκριμένου κεριού διαρκεί έως και 48 ώρες αφότου σβήσει.

Βaccarat Rouge 540 Candle του οίκου Maison Francis Kurkdjian: Ένα κερί που απελευθερώνει από την πρώτη στιγμή μια ιδιαίτερη και εξαιρετική οσφρητική υπογραφή με φλοράλ στοιχεία, κεχριμπάρι και μια ξυλώδη αύρα, χάρη στο αυθεντικό άρωμα Baccarat Rouge 540, το οποίο δημιουργήθηκε από τη συνάντηση του οίκου Maison Francis Kurkdjian με τον χώρο δημιουργίας των κρυστάλλων Baccarat (House of Baccarat), αναμειγνύοντας ιδανικά τη  χειροτεχνία με τη μαγεία της φύσης.

Τree House Fragranced Candle της Byredo: Νότες κέδρου, μπαμπού, σανταλόξυλου, ξύλου γκουαϊάκ, ευωδιές μπαχαρικών, μύρου και λάβδανου. Όσο απλώνεται το άρωμα του κεριού, τόσο απογειώνει τις αισθήσεις. Σημειώστε ότι τα συγκεκριμένα γαλλικά state-of-the-art κεριά έχουν κατασκευαστεί στο χέρι, χρησιμοποιώντας φυσητό γυαλί και φιτίλια από βαμβάκι.

THE BEAUTY TEAM