Το τέλειο κραγιόν για ρεβεγιόν

to-teleio-kragion-gia-rebegion
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ιδού οι απορίες: κλασικό κόκκινο της φωτιάς ή του κρασιού; Βαθύ μπορντό και δαμασκηνί ή μήπως κοραλί και ροδακινί;

Δείτε εδώ πώς θα επιλέξετε το σωστό χρώμα χειλιών, που ταιριάζει ιδανικά στις φυσικές αποχρώσεις του δέρματός σας, και το οποίο θα αναδείξει το συνολικό μακιγιάζ σας σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις σας σε κάθε εορταστικό κάλεσμα.

O Matthew VanLeeuwen, celebrity makeup artist του Χόλιγουντ, με πρώτες πελάτισσες στη λίστα του ονόματα σαν τη Jennifer Lopez, τη Heidi Klum, τη Scarlett Johansson και τη Salma Hayek, λέει: «Ενώ δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες όσον αφορά στα κραγιόν που οφείλετε να απλώσετε για μια ειδική βραδιά, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες οδηγίες που μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε ακόμα πιο υπέροχη. Η πιο τέλεια απόχρωση κραγιόν, που θα σας κάνει να νιώθετε ολοκληρωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, είναι εκείνη που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας, και που μπορεί να την ανεβάσει σε άλλο επίπεδο -σαν μια αληθινή σταρ». Ο makeup artist συμβουλεύει.

 Σκούρο καφέ και βαθύ μπορντό: Οι θερμοί υποτόνοι επιδερμίδας δείχνουν ακόμη πιο τέλειοι με σκούρες αποχρώσεις, και ιδιαίτερα με το βαθύ μπορντό (ένας συνδυασμός κόκκινου, καφέ και λίγο μπλε). «Πολύ κομψό», λέει ο VanLeeuwen και προσθέτει: «Όταν λοιπόν το κραγιόν σας ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας το αποτέλεσμα μόνο τέλειο μπορεί να είναι. Μην ξεχνάτε όμως ότι το μακιγιάζ είναι μια περιπέτεια. Γι’ αυτό, τολμήστε να πειραματιστείτε!».  

Πορτοκαλοκόκκινα, κοραλί και ροδακινί: «Έχετε ουδέτερο ή θερμό τόνο επιδερμίδας; Τότε οι αποχρώσεις με βάση το πορτοκαλί είναι για ιδανικές για εσάς. Ιδιαίτερα για τις πιο σκούρες επιδερμίδες, αυτές οι αποχρώσεις είναι τέλειες!».

Μωβ υποτόνοι, δαμασκηνί και κόκκινα του κρασιού: «Απλά, απολαυστικά!», λέει ο VanLeeuwen. «Όλοι αυτοί οι μωβ υποτόνοι, τα δαμασκηνί και τα αληθινά κόκκινα δημιουργήθηκαν για να κάνουν τις ψυχρές επιδερμίδες να φαίνονται τέλειες».

Ροζ και ουδέτεροι υποτόνοι με μια αύρα από ήπιες μπλε εκφάνσεις: «Εάν έχετε ανοιχτόχρωμη έως ψυχρή επιδερμίδα, τις ημέρες που αισθάνεστε πιο ρομαντική επιλέξτε αυτές τις παραλλαγές στο στόλισμα των χειλιών σας, ώστε να δείχνετε σαν αληθινή βασίλισσα», συμβουλεύει ο VanLeeuwen.

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM