Τα πιο ψαγμένα μυστικά για να μαγνητίζετε τα πλήθη

ta-pio-psagmena-mustika-gia-na-magnitizete-ta-plithi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Πριν τα ρεβεγιόν αρχίσουν να δίνουν και να παίρνουν, υιοθετήστε αυτή τη βασική ρουτίνα ομορφιάς, λάμψης και αποθέωσης της εικόνας σας.

Για την πιο ...δύσκολη περίοδο του χρόνου, κατά τη διάρκεια της οποίας πρέπει να κυκλοφορείτε ως η πιο όμορφη και λαμπερή γυναίκα μεταξύ των υπολοίπων, η Rebecca Doney, μια από τις πιο δημοφιλείς makeup artist του Ηνωμένου Βασιλείου, και μόνιμη συνεργάτης fashion & beauty περιοδικών όπως Vogue, Vanity Fair, L'Officiel, Dazed & Confuse και Marie Claire, έχει το ιδανικό πλάνο.

Επενδύστε σε ένα booster: «Το επαγγελματικό στρες και η συσσωρευμένη κούραση αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά και εντείνουν τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα. Απλώνοντας ένα booster σε όλο το πρόσωπο για 10 μέρες θα δείτε μεγάλη διαφορά», λέει η Doney και εξηγεί: «Τα booster αναδόμησης και λάμψης είναι συμπυκνωμένες συνθέσεις εμπλουτισμένες με υψηλή συγκέντρωση βιταμινών και δραστικών συστατικών, χαρίζοντας βελούδινη απαλή υφή, ενώ συνδυάζονται με οποιαδήποτε κρέμα καθημερινής φροντίδας».

Ο θερμός καθαρισμός: «Παρόλο που οι περισσότεροι δερματολόγοι ή αισθητικοί διστάζουν να προτείνουν τη συγκεκριμένη μέθοδο, σε κάποιες περιπτώσεις αξιοποιούν και οι ίδιοι τις ιδιότητες του ατμού», λέει η Doney. Τις περισσότερες φορές ο ειδικός χρησιμοποιεί ένα ζεστό ύφασμα, το οποίο εφαρμόζει στο πρόσωπο, εκτελώντας ταυτόχρονα ήπιες μαλάξεις με τα δάχτυλα, με σκοπό να ενεργοποιηθεί η μικροκυκλοφορία του αίματος χαρίζοντας φρέσκια όψη στο πρόσωπο και απαλύνοντας τυχόν μαύρους κύκλους. «Στο σπίτι, μπορείτε να μιμηθείτε αυτή τη θεραπευτική διαδικασία, απλώνοντας ένα βαμβακερό πετσετάκι, αφού προηγουμένως το βρέξετε με ζεστό νερό. Ξαναβρέξτε, ξαναστύψε και επαναλάβετε έως ότου η επιδερμίδα σας δείξει πεντακάθαρη και λεία».

Τα πιο αφράτα χείλη step by step: «Προτού έρθει η στιγμή να απλώστε το αγαπημένο σας κραγιόν, φροντίστε να έχετε αφαιρέσει όλα τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια των χειλιών με ένα ειδικό scrub. Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα σαφές περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι χειλιών στο ίδιο ακριβώς χρώμα με το κραγιόν που θα χρησιμοποιήσετε. Μετά, απλώστε μια ελαφριά στρώση κραγιόν, ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο και περάστε μια πιο πλούσια στρώση. Μερικά λεπτά μετά, εφαρμόστε λίγο λιπ γκλος, αποφεύγοντας τις ιριδίζουσες συνθέσεις –απ’ τη μια δεν διαρκούν πολύ, και απ’ την άλλη ξεραίνουν τα χείλη», συμβουλεύει η makeup artist.

Η τελετουργία του λαμπερού βλέμματος: Ξεκινήστε τονίζοντας το εσωτερικού του κάτω βλεφάρου με ένα λευκό μολύβι ματιών, με σκοπό να δείχνουν τα μάτια σας πιο ξεκούραστα και πιο φωτεινά. Κατόπιν, γεμίστε τα κενά ανάμεσα στις βλεφαρίδες με ένα μολύβι ματιών σε σκούρα απόχρωση, έτσι ώστε να φαίνονται πιο πυκνές. Στη συνέχεια, απλώστε ένα διάφανο highlighter με ιριδίζουσα σύνθεση στην εσωτερική γωνία των ματιών κάτω από το τόξο των φρυδιών. Ολοκληρώστε με μια μάσκαρα που εξασφαλίζει XXL μήκος.

THE BEAUTY TEAM