Αυτό είναι το καλύτερο ρόφημα για αποτοξίνωση

nero-lemoni-apotoksinosi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι ειδικοί του dietzone ξέρουν ότι τις γιορτές μπορεί να το παρακάναμε και στην προσπάθειά μας να ξαναμπούμε στον ίδιο δρόμο, μας προτείνουν το παρακάτω αποτοξινωτικό ρόφημα, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης, πλέον, διατροφής.

Αν καταναλώσατε πολύ φαγητό και αλκοόλ τις ημέρες που πέρασαν ή αν έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα, αλλά ακόμη και για λόγους υγείας ένα αποτοξινωτικό ρόφημα είναι απαραίτητο. Το παρακάτω ρόφημα θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ανάλαφροι και να αυξήσετε τις καύσεις σας.

Υλικά
1 λεμόνι (το χυμό του)
1 αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (ιδανικά Κεϋλάνης)
1 ματσάκι μαϊντανό
Λίγο νερό

Βάλτε τα όλα μαζί σε ένα μπουκάλι με νερό και αφήστε τα μερικές ώρες. Καταναλώστε το ρόφημα αυτό το πρωί με άδειο στομάχι ή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποφύγετε την κατανάλωση του το βράδυ. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα!

Το λεμόνι είναι βασικό αντιοξειδωτικό για τον οργανισμό και μας βοηθά να αποβάλλουμε τις τοξίνες από το σώμα. Τα αγγούρια είναι βασικό συστατικό σε κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους γιατί ενυδατώνουν τον οργανισμό και προκαλούν διούρηση. Το τζίντζερ είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και έρευνες έχουν δείξει ότι βοηθά στην καύση του λίπους. Τέλος ο μαϊντανός είναι ένα λαχανικό γεμάτο αντιοξειδωτικά, καθώς και βιταμίνες και μέταλλα που είναι σημαντικά για την ανακούφιση από την κατακράτηση υγρών. Ο συνδυασμός λοιπόν όλων των παραπάνω συστατικών θα σας βοηθήσει να πετύχετε να αποτοξινωθείτε ειδικά εάν τα καταναλώνετε συστηματικά.

www.dietzone.gr