5 makeup tricks που θα κάνουν τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα

5-makeup-tricks-pou-tha-kanoun-ta-matia-sas-na-deixnoun-megalutera-makeup-tricks-pou-tha-kanoun-ta-matia-sas-na-deixnoun-megalutera
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος για να μεταμορφώσετε το βλέμμα σας σε ό,τι πιο μεγάλο και αφοπλιστικό.

Η Huda Kattan, μια Αμερικανίδα top makeup artist με έδρα το Ντουμπάι, και επιδραστική beauty YouTuber, ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο που εξηγούσε τους 5 απλούς τρόπους μακιγιάζ για να μεγεθύνετε τα μικρά μάτια σας. Διαβάστε τις συμβουλές της:

Βήμα 1: Ξεκινήστε με μικρές ταμποναριστές κινήσεις για να εφαρμόσετε μια ανάλαφρη σκιά ματιών στα βλέφαρά σας. Η τεχνική αυτή σας δίνει πιο ομοιόμορφη εφαρμογή και το ανοιχτό χρώμα θα «ανοίξει» τα μάτια σας.

Βήμα 2: Επιλέξτε μία σκιά ματιών που να είναι λίγο πιο σκούρα από τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας των ματιών σας και εφαρμόστε το στις κόγχες (την εσοχή πάνω από το μάτι σας). Αυτό χαρίζει στα μάτια πιο καθαρές γραμμές.

Βήμα 3: Επιλέξτε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι ματιών (λευκό ή ανοιχτό ροζ) και εφαρμόστε το κατά μήκος της εσωτερικής γραμμής των βλεφάρων. Το ανοιχτό χρώμα θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και θα καλύψει τυχόν κοκκινίλες. Για επιπλέον εφέ, χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μολύβι ματιών στην επάνω γραμμή των βλεφάρων.

Βήμα 4: Μακριές βλεφαρίδες σημαίνει αυτόματα μεγαλύτερα μάτια. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων, φροντίζοντας πάντα να γυρνάτε τις βλεφαρίδες σας πριν εφαρμόστε τη μάσκαρα, ώστε να μην «σπάσουν».

Βήμα 5: Ολοκληρώστε το look τονίζοντας τις βλεφαρίδες σας με μαύρη μάσκαρα. Μετακινήστε το βουρτσάκι δεξιά κι αριστερά, προσδίδοντας περισσότερο όγκο κάθε φορά -τρεις έως τέσσερις κινήσεις αρκούν για να δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM