5 θεϊκά μυστικά για να μεταμορφωθείτε σε Βασίλισσα της Πρωτοχρονιάς

5-theika-mustika-gia-na-metamorfotheite-se-basilissa-tis-protoxronias-theika-mustika-gia-na-metamorfotheite-se-basilissa-tis-protoxronias
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Υποδεχθείτε το 2024 με ένα δέρμα αλαβάστρινο, φωτίζοντας με τη λάμψη της νιότης όλους γύρω σας.

Ανάμεσα σε όλα τα εορταστικά καλέσματα της σεζόν, ένα είναι το μέγα ζητούμενο: πώς θα εμφανιστείτε άψογη στο τελευταίο ρεβεγιόν της χρονιάς. Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ των διαρκών εμφανίσεών σας σε πάρτυ και εξόδους καθ’ όλη τη διάρκεια των Γιορτών, μεσολάβησαν αρκετά ξενύχτια, τα οποία λίγο έως πολύ, ταλαιπώρησαν την επιδερμίδα σας. Όμως, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς πρέπει να σας βρει αλώβητη, αψεγάδιαστη, και, κυρίως, πιο λαμπερή από ποτέ.H αισθητικός Renée Rouleau, που έχει αγαπηθεί από μια πλειάδα celebrities και beauty editors σε όλο τον κόσμο, έχει τον ιδανικό οδηγό και τον παρουσιάζει βήμα-βήμα.

- Δυο μέρες πριν, κοιμηθείτε καλά: Επίσης, θα βοηθούσε ιδιαίτερα να εφαρμόσετε μια καλή μάσκα προσώπου πριν τον ύπνο, όπως και το να απλώνετε πάνω από δυο φορές την ημέρα μια ενυδατική κρέμα.

- Αποφασίστε από την προηγούμενη μέρα τι είδους makeup θα χρησιμοποιήσετε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς: Για να μην απογοητευθείτε την τελευταία στιγμή, κάντε ένα τεστ στην απόχρωση που θα ταιριάζει ιδανικά με την φυσική επιδερμίδα σας, όσο και με τα ρούχα που θα φορέσετε. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε πως ό,τι πιο light, τόσο καλύτερο. Αποφύγετε τις βαριές στρώσεις bronze και το ίδιο πράξτε με την πούδρα σας. Για ένα λίγο πιο εορταστικό look, προσθέστε ελαφριές στρώσεις από glitter -στα μάγουλα, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στους ώμους (αν φοράτε εξώπλατο).

- Για τα μάτια, αποφύγετε τις «δραματικές» αποχρώσεις σκιών: Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στις βλεφαρίδες, τις οποίες θα ενισχύσετε με μια καλής ποιότητας μάσκαρα. Οι σκιές, ας παραμείνουν σε απαλές σκούρες αποχρώσεις, αρκετά κοντά στο μυστηριώδες και το εντυπωσιακό. Συνήθως αυτό επιτυγχάνεται από σκιές σε γκρίζο και μαύρο χρώμα, αλλά και σε μοβ, καφέ ή σκούρο πράσινο. «Το βασικό είναι η σκιά να ταιριάζει με το χρώμα των ματιών σας. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με λίγο γκλίτερ στις άκρες των βλεφάρων ή στη γωνία των ματιών και είστε έτοιμη», συμβουλεύει η Rouleau.

- Το eyeliner δεν είναι απαραίτητο. Εάν νομίζετε ότι δεν σας ταιριάζει, αφήστε το. Εάν όμως το συνηθίζετε ή απλά θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για αυτήν ειδικά τη βραδιά του ρεβεγιόν, απλώστε μια λεπτή στρώση μεταλλικού γκρί ή υγρού μαύρου, κάνοντας το βλέμμα ακόμα πιο βαθύ και το συνολικό μακιγιάζ των ματιών σας πιο μυστηριώδες.

- Το κραγιόν που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας. «Δείξτε περισσότερη επιμέλεια στο μολύβι με το οποίο θα πετύχετε το τέλειο περίγραμμα. Το γέμισμα, είναι καθαρά θέμα αισθητικής», συμβουλεύει η Rouleau και εξηγεί: «Ρομαντικά ροζ και κοραλί ή βαθύ λαμπερό κόκκινο, όλα εξαρτώνται με το ντύσιμο και την εικόνα που θέλετε να δείξετε την συγκεκριμένη νύχτα. Αν δεν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα σε κραγιόν, προτιμήστε ένα λαμπερό λιπ γκλος σε ουδέτερη απόχρωση. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι το μακιγιάζ πρέπει να είναι πάντα σε συνάρτηση με το συνολικό look σας και να μη δείχνει παράταιρο και ξένο με το ντύσιμό σας».

THE BEAUTY TEAM