Το τέλειο πλάνο ολικής επαναφοράς της επιδερμίδας σας μετά από hangover

gunaika-krebati-xamogelo-proino-omorfia-hangover
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ένας εξπέρ της ομορφιάς, έχει τις ιδανικές συμβουλές.

Χθες βράδυ, είπατε στον εαυτό σας ότι ένα ακόμη κοκτέιλ στο μπαρ δεν ήταν κακή ιδέα. Αλλά λίγο μετά, οι συστολές σας απελευθερώθηκαν πλήρως, και τα κοκτέιλ πήγαιναν και ερχόντουσαν. Περάσατε ωραία -δε λέμε όχι-, αλλά το επόμενο πρωί, ο χειρότερος εφιάλτης βρισκόταν μπροστά στον καθρέφτη σας: το αλκοόλ, συνδυαστικά με το ξενύχτι, ανέδειξε το πιο θαμπό, κουρασμένο και πρόωρα γερασμένο δέρμα που έχετε αντικρίσει ποτέ.

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να αναγεννήσετε την ζωντάνια και την λάμψη της όψης σας. Διαβάστε τις συμβουλές του Gregory Dylan, ενός από τους πιο διάσημους αισθητικούς του Χόλιγουντ, βραβευμένος από τους αναγνώστες του περιοδικού West Hollywood ως ο καλύτερος Skincare and Beauty Expert για το 2019.

 - Τρέξτε στο ντους και χρησιμοποιήστε κάποιο αφρόλουτρο με συστατικά όπως μέντα, ευκάλυπτο, γαρίφαλο ή εσπεριδοειδή: «Είναι αιθέρια έλαια που βοηθούν την επιδερμίδα και τις αισθήσεις να τονωθούν άμεσα», λέει ο Dylan προσθέτοντας: «Επιδιώξτε να εναλλάσσετε κάθε 10 δευτερόλεπτα το νερό από ζεστό σε κρύο, με σκοπό να ξυπνήσετε την επιδερμίδα σας και να βελτιώσετε τη ροή του αίματος. Ολοκληρώστε τη θεραπεία με 3-5 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία».

- Επιμείνετε λίγο περισσότερο με το πλύσιμο του προσώπου: Επιλέγοντας ένα τζελ καθαρισμού με μικροκόκκους απολέπισης και συστατικά όπως γεράνι, μελισσόχορτο ή μολόχα, θα αυξήσετε άμεσα την μικροκυκλοφορία στην κουρασμένη επιδερμίδα σας, αλλά παράλληλα θα διώξετε από το πρόσωπό σας κάθε ίχνος μακιγιάζ και τοξινών από το προηγούμενο βράδυ. «Αμέσως μετά, τυλίξτε όλο το πρόσωπό σας μια πετσέτα που θα έχετε βουτήξει σε ζεστό νερό, ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να απαλλάξετε την επιδερμίδα σας από τις τοξίνες», συμβουλεύει ο Dylan.

- Μια μάσκα προσώπου που θα έχετε βάλει αποβραδίς στο ψυγείο, αποτελεί το επόμενο βήμα για μια ανανέωση της όψης σας: Αμέσως μετά την εφαρμογή της ζεστής πετσέτας, απλώστε μια μάσκα προσώπου. Σκόπιμο είναι να έχετε προνοήσει από πριν να την έχετε βάλει στο ψυγείο αποβραδίς: η ελαφριά ψύχρανση της μάσκας θα προκαλέσει συστολή των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας ορατά το πρήξιμο και την θαμπάδα της επιδερμίδας.

Μετά από αυτές τις απαραίτητες κινήσεις, ο Dylan, προτείνει: «Αφαιρέστε τη μάσκα με χλιαρό νερό και ψεκάστε το πρόσωπό σας με ένα αντιοξειδωτικό και καταπραϋντικό mist προσώπου, φροντίζοντας να εκτελείτε κινήσεις μασάζ στα μάγουλα, στους κροτάφους, στην εσωτερική γωνία και στα άνω βλέφαρα των ματιών, στο μέτωπο και τον λαιμό, ενεργοποιώντας και τη λέμφο για γρηγορότερη αποτοξίνωση του δέρματος. Τέλος, απλώστε ενυδατική κρέμα με αναζωογονητικά έλαια από εσπεριδοειδή, που θα θρέψει την επιδερμίδα και θα τονώσει τη λάμψη της».

THE BEAUTY TEAM