Γιατί όλες οι γυναίκες λατρεύουν το Bronde;

giati-oles-oi-gunaikes-latreuoun-to-bronde
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ό,τι θα θέλατε να ξέρετε για την πιο γοητευτική μίξη ξανθού και καστανού, που αναδείχτηκε στην πιο must τάση μαλλιών για το 2020.

Γιατί να μείνετε σε ένα χρώμα μαλλιών όταν μπορείτε να έχετε δύο; Το συναρπαστικό φλερτ μεταξύ ξανθού και καστανού αναδείχτηκε στην πιο must τάση που θα πρέπει να υιοθετήσετε αυτή τη σεζόν, μιας και όλες οι γυναίκες του πλανήτη (διάσημες και μη) έχουν ερωτευτεί αυτό το στυλ, συρρέοντας στα κομμωτήρια ή σπεύδοντας να προμηθευτούν τα απαραίτητα σύνεργα για να βάψουν μόνες τους τα μαλλιά τους στο σπίτι. Το bronde είναι ένας υπέροχος συνδυασμός καστανού και ξανθού, ο οποίος επιτυγχάνεται δημιουργώντας ανταύγειες με την τεχνική balayage. Το αποτέλεσμα είναι απαλές ανταύγειες που φαίνονται φυσικές, δίνοντας βάθος και διάσταση στα μαλλιά.

Ωστόσο, η κατάλληλη φροντίδα των βαμμένων μαλλιών είναι εξαιρετικής σημασίας στην τάση του bronde. Εδώ, θα μάθετε τις 5 καλύτερες συμβουλές φροντίδας για να είναι το νέο, μοντέρνο look σας λαμπερό, κομψό και πάντα εκθαμβωτικό!  

- Απαλό λούσιμο: Χρησιμοποιήστε ειδικά σαμπουάν που προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών από το γρήγορο ξεθώριασμα και προσφέρουν extra λάμψη. Και για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, επιλέξτε εξειδικευμένες σειρές προϊόντων, τα οποία ανοίγουν ελαφρώς τα μαλλιά και προσφέρουν μια σαγηνευτική χρυσαφένια λάμψη.

- Επιπλέον φροντίδα: Η χρήση μαλακτικής κρέμας, ειδικά σχεδιασμένης για βαμμένα μαλλιά, θα πρέπει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας που συνοδεύει το κάθε σας λούσιμο. Τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν υγιή και απαλά. Τα conditioners προσφέρουν εντατική θρέψη, δυναμώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν μεταξένια, λεία και λαμπερά. Όσο για το αποτέλεσμα στο χρώμα; Απλά εκθαμβωτικό! Κάντε απαλό μασάζ στις άκρες των μαλλιών σας μετά το σαμπουάν, ξεβγάλετε και τελειώσατε.

- Πολυτελής θεραπεία: Κάθε δύο ή τρεις εβδομάδες, τα bronde μαλλιά δικαιούνται ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης. Οι πλούσιες, εντατικής δράσης μάσκες προσφέρουν επιπλέον θρέψη και ενυδάτωση, διατηρώντας το χρώμα στα καλύτερά του.

-Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα: Πριν τα στεγνώσετε με το σεσουάρ, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν για προστασία από τη θερμότητα. Το ίδιο ισχύει αν κάνετε styling με σίδερο ισιώματος ή σίδερο για μπούκλες. Οι απαλοί κυματισμοί αναδεικνύουν τέλεια το αποτέλεσμα των bronde μαλλιών. Ολοκληρώστε με λίγο σπρέι για φορμάρισμα, προσφέροντας στα beach waves σας καλύτερο κράτημα.

- Δώστε παραπάνω πνοή στο bronde σας: Ακόμα και με την καλύτερη φροντίδα μαλλιών, το χρώμα σας δεν πρόκειται να παραμείνει για πάντα εκθαμβωτικό -κάποτε θα έρθει η στιγμή να τα ξαναβάψετε. Οι ανταύγειες χρειάζονται ανανέωση κάθε οχτώ με δέκα εβδομάδες. Αν οι ρίζες είναι εντάξει και δεν χρειάζονται φρεσκάρισμα, το χρώμα θα πρέπει να ανανεωθεί μετά από τέσσερις με έξι εβδομάδες -και το μοντέρνο bronde look σας παρατείνεται! 

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM