Τα πιο hot makeup looks για βραδινή έξοδο

ta-pio-hot-makeup-looks-gia-bradini-eksodo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Μια top makeup artist του Χόλιγουντ δίνει τις καλύτερες επιλογές για ασυναγώνιστο μακιγιάζ ...νυκτός.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία ομορφιάς και μόδας, η Charlotte Tilbury είναι η απόλυτη ειδικός στο μακιγιάζ. Η καριέρα της σαν makeup artist ξεκίνησε το 1990, δουλεύοντας με supermodels όπως Kate Moss, Cindy Crawford και Christy Turlington, και σήμερα, αποτελεί την πιο αγαπημένη μακιγιέζ πολλών σούπερ σταρ της showbiz, με την Jennifer Lopez, την Sienna Miller, την Penelope Cruz και την Rihanna να ανήκουν στην μακρά λίστα της πελατείας της.

Από το δημοφιλές το blog της Tilbury, Charlotte's Universe, αντλήσαμε τις πιο χρήσιμες οδηγίες από τα πιο χαρακτηριστικά makeup trends του 2020, που προτείνει η ειδικός για τις επίσημες βραδινές εμφανίσεις σας.

- «Βραδινό, επίσημο μακιγιάζ σημαίνει σχεδόν υποχρεωτικά κόκκινο κραγιόν και eyeliner», γράφει η Tilbury και συνεχίζει: «Ακόμη και με το πιο διάφανο, φυσικό μακιγιάζ για την επιδερμίδα σας, τα κόκκινα χείλη από μόνα τους, μαζί με μια σωστή γραμμή eyeliner με ανοδική πορεία για να “ανοίγει” το μάτι και να χαρίσει ένα πολύ μοντέρνο cat eye look, αρκούν για να νιώσετε υπέροχη».

- «Το σύνολο των αποχρώσεων βασισμένο σε μια καφέ παλέτα, αποτελεί μια μοντέρνα και φρέσκια πρόταση για βραδινό makeup look. Απλά, αν επιλέξετε μπεζ-καφέ-σοκολατί πινελιές σε foundation, ρουζ και σκιές ματιών, φροντίστε να μειώσετε την ένταση του κόκκινου από τα χείλη σας, απλώνοντας ένα σκούρο καφέ κραγιόν με κόκκινους και πορτοκαλί υποτόνους», συμβουλεύει η Tilbury.

- Αν θέλετε να δώσετε μια πιο δυναμική διάσταση στην εικόνα σας, η καλύτερη επιλογή σας είναι να επενδύσετε σε έντονα χείλη με σκούρες μπορντό ή κερασί αποχρώσεις. «Θυμηθείτε απλά, ότι το σκούρο χρώμα κραγιόν απαιτεί αυτοπεποίθηση. Και, επίσης, σωστό περίγραμμα χειλιών ώστε να παραμείνει το χρώμα αναλλοίωτο», τονίζει η makeup artist, προσθέτοντας: «Στα μάτια διατηρήστε χαμηλότερους τόνους, μένοντας σε μια σκιά λάμψης και μαύρη μάσκαρα».

- «Το smokey eyes look είναι διαχρονικά αξεπέραστο, επειδή απ’ τη μια χαρίζει τόνους μυστηρίου στο βλέμμα, ενώ απ’ την άλλη, ταιριάζει σε κάθε χρώμα και σχήμα ματιών», γράφει η Tilbury. «Μην ξεχνάτε την απαραίτητη λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών και την επιμέλειά σας για καλοσχηματισμένα φρύδια. Η βάση του μακιγιάζ είναι προτιμότερο να παίζει σε απαλούς μπρονζέ τόνους, ενώ προσθέτοντας λίγο gloss ή nude κραγιόν, θα κατακτήσετε τους πάντες!».

THE BEAUTY TEAM