Οι βενετσιάνικες ιστορίες του οίκου Valmont

oi-benetsianikes-istories-tou-oikou-valmont
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ανακαλύψτε δυο νέες σειρές αρωμάτων, που αντιπροσωπεύουν την άχρονη γοητεία της ευρωπαϊκής αρωματοποιίας με απαράμιλλη μαεστρία.

Όταν η τέχνη συναντά την ομορφιά -και ειδικά στη Βενετία- μέσω των ιδιοκτητών του οίκου Valmont, το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας νέας σειράς αρωμάτων που ενσωματώνει όλες τις αξίες ποιότητας, κομψότητας, διαχρονικής αισθητικής της γνωστής Ελβετικής μάρκας.

Η Sophie Guillon, μια γυναίκα που την χαρακτηρίζει το πάθος για την επιλογή ιδιαίτερων πρώτων υλών κοσμητολογίας, πριν αναλάβει τη Valmont είχε κάνει καριέρα στα αρώματα YSL ως export director και marketing manager, εφάρμοσε όλη τη τεχνογνωσία της στην δημιουργία των πρώτων αρωμάτων Storie Veneziane πριν από 2 χρόνια και τώρα στην Collezione Privata.

Ο Didier Guillon, μακροχρόνια καλλιτεχνικός σύμβουλος της μάρκας, είναι ένας παθιασμένος συλλέκτης Τέχνης που δρα μέσω του δικού του ιδρύματος «Fondation Valmont» και του Palazzo Bonvicini, μόνιμο χώρο έκθεσης που του επιτρέπει και συμμετοχή στη Μπιενάλε Βενετίας. Ο ίδιος δημιούργησε το μόνο ανδρικό άρωμα της σειράς, Casanova 2161.

Τα πρώτα κοινά βήματα των δυο δημιουργών στον κόσμο της υψηλής αρωματοποιίας έγιναν πριν από δυο χρόνια με την έκδοση των 5 αρωμάτων Storie Veneziane (Alessandrite, Gaggia Medio, Erba Verde, Rosso και Blu Cobalto) που αναπαράγουν την ατμόσφαιρα περιοχών Βενετίας, με πολυτελή πρώτη ύλη και μπουκάλια που τιμούν τη τέχνη του φυσητού γυαλιού  Murano.

Οι δύο συμπληρωματικές σειρές που παρουσιάζονται σήμερα από τον οίκο Valmont, και οι οποίες διατίθενται αποκλειστικά στη Boutique Valmont και στην KG Perfumery στο Ξενοδοχείο King George, είναι:

- Palazzo Nobile: 6 Eaux de Toilette, που απευθύνονται στον λάτρη της δροσιάς και της ελαφρότητας, επειδή ερμηνεύουν ευχάριστές στιγμές στη φύση του Μεσογείου, με θαλασσινή αύρα και ανοιξιάτικα λουλούδια, τόσες όσες αριθμούν τα κομμάτια του terrazzo που διακοσμεί το Palazzo και αναπαράγεται στη συσκευασία.

- Collezione Privata: 3 Eaux de Parfum, που ερμηνεύουν τις διάφορες πτυχές του θηλυκού χαρακτήρα -η ατίθαση νέα παιχνιδιάρα γυναίκα, η κλασική elegant κυρία, η μυστηριώδης φευγάτη ύπαρξη.

THE BEAUTY TEAM