Μήπως χρειάζεστε ένα μάθημα διατροφής;

ugieini-diatrofi-salata
ΤΡΙΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ξεκινά μια σειρά μαθημάτων που μπορεί να σας βοηθήσει στη διαχείριση του βάρους σας και σε μια πιο ισορροπημένη διατροφή και διαχείρισή της, για όσους θέλουν να βάλουν σε μια τάξη αυτά που μπαίνουν στο πιάτο τους.

Αν η διαχείριση του βάρους σας δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για εσάς, αν δυσκολεύεστε να εφαρμόζετε και να τηρείτε πρακτικές καλής διατροφής, αν γνωρίζετε πολλές πληροφορίες για τη διατροφή, αλλά όλα σας μπερδεύουν, τότε θα χρειαστεί να μάθετε μία νέα ή πολλές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη οργάνωση στις διατροφικές σας επιλογές και να ταιριάζουν με την πολυάσχολη μέρα σας.

Αυτό ακριβώς σας προσφέρει η σειρά μαθημάτων που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Impact Hub Athens με εισηγήτρια την Διατροφολόγο Τόνια Ζηλιαναίου, ξεκινώντας το Σάββατο 7/3 στις 12 με 14.00.

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσής σας, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν επιλέγετε το φαγητό που τρώτε και δεν θα αποπροσανατολίζεστε όταν προκύπτουν αλλαγές στο διατροφικό σας πλάνο. Θα καταφέρετε να έχετε καλύτερη διάθεση, υγεία, ευκινησία και τελικά θα αποχωριστείτε το επιπλέον σωματικό λίπος.

Τα Μαθήματα Διατροφής του Μαρτίου αποτελούν μία σειρά μαθημάτων που αποτελούνται από 4 διαφορετικές θεματικές ενότητες, αυτοτελείς, αλλά που συμπληρώνουν εύκολα η μία την άλλη.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
1. Ποια είναι η τροφή σου (επεξήγηση του τι, πού, πώς & γιατί) Σάββατο 7 Μαρτίου
2. Φτιάχνω το διατροφικό μου πλάνο (με τα καλύτερα application της αγοράς μαζί με εργαλεία λογισμικού με ανοιχτό κώδικα) Σάββατο 14 Μαρτίου
3. Τροφή για υγεία (ευάλωτο ανοσοποιητικό, πότε, συχνότητα, αιτίες & αποτέλεσμα) Σάββατο 21 Μαρτίου
4. Τροφή για σωματική κόπωση (καταπόνηση, οξειδωτικό στρες, προπόνηση, φυσική κίνηση, πόσο & γιατί) Σάββατο 28 Μαρτίου

Το κόστος είναι 25 ευρώ/ανά ενότητα και 85 ευρώ για τις 4 θεματικές ενότητες.

Info
IMPACT HUB Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι (μπλε γραμμή).
[email protected], 6975668971.