Πώς θα έχετε δωρεάν τηλεϊατρική με τη χρήση ενός κουμπιού

drbutton
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Από τη μία πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, από την άλλη το παραμικρό σύμπτωμα μας ανησυχεί και θέλουμε να τρέξουμε στον γιατρό. Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την κρίση εύκολα;

Ακόµα και όταν έχουµε κάποια πρώτα συµπτώµατα παρόµοια µε αυτά του κορωνοϊού, οι σαφείς οδηγίες είναι να παραµείνουµε σπίτι και από εκεί να έρθουµε σε επαφή µε τον γιατρό µας.

Τα θετικά νέα είναι ότι στον αγώνα κατά του ιού έχουµε για σύµµαχό µας την τεχνολογία. Η ελληνογαλλική startup επιχείρηση “Dr. Button”, µε στόχο να συµµετέχει ενεργά στην προσπάθεια περιορισµού της εξάπλωσης του ιού, αποφάσισε να παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής σε συνεργασία με Περιφέρειες και Ιατρικούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα, καθώς και με ιατρούς που εθελοντικά συμμετέχουν στο εγχείρημα, για όλο το διάστηµα που µένουµε σπίτι.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλός. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται:

- Κατεβάζουν την εφαρµογή “Dr. Button”,

- Επιλέγουν έναν εξειδικευµένο ιατρό που συνεργάζεται µε την πλατφόρµα και προχωρούν σε βιντεοκλήση μέσω της εφαρμογής,

 - Ο ιατρός εκτιµά τα συµπτώµατα και κάνει έναν πρώτο έλεγχο, παρέχοντας τις κατάλληλες συµβουλές.

Αν λοιπόν διαπιστώσετε ότι είτε εσείς είτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο εκδηλώνει τα πρώτα συµπτώµατα, µορείτε εύκολα να κάνετε µία πρώτη εκτίµηση, χωρίς κόστος, χωρίς κόπο, και κυρίως χωρίς να µετακινηθείτε.

Η υπηρεσία παρέχεται σε όλη την Ελλάδα, δωρεάν και μπορείτε να κατεβάσετε εδώ το app.